reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A u nas jakby Marcel dopiero teraz odkrył w pełni matę. obmacuje wszystkie zabawki dokładnie, przekłada z rączki do rączki, ciągnie, ciumka i co tyko może. No i lusterko jest hitem. Przekręca się na brzusio chwyta od spodu w obie rączki i śmieje się do odbicia, więc ja jeszcze matę zostawiam do czasu aż nie zacznie siedzieć.

my tez matę zostawiamy, to małe królestwo Oli :-) potrafi się na niej zająć sobą przez 40 minut, pełza sobie wkoło, interesuje się wszystkim, ale największą radochę daje jej żucie tej wielkiej metki ;-)

O tak żucie metek to wciąga:) Myslałam nad kupnem Pana Metki ,są na allegro. Świetnie się na tym ćwiczy chwyt pęsetkowy. Ale dla Milenki juz chyba to zbędne, bo jest mistrzynią w chwytaniu w dwa paluszki .Zwłaszcza najmniejszych paprochów jakie znajdzie na podłodze:)

wlasnie chcialabym kupic te puzzle piankowe na podloge, Marciaa mozesz podac linka jakie masz? i jak sie sprawuja?

u nas tez metki na topie, Redan po prostu uwielbia druczki czarne na bialym tle....

reklama
też myslałam nad Panem Metką, ale teraz w sklepie nie ma.
nasze puzzle piankowe to takie numerki 0-10 i leżą pod matą jako ocieplenie ;-)

Do góry