Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szukałam na allegro rożka i znalazłam taki, w którym się zakochałam, bo można do niego dokupić pościel i śpiworek (chcę kupić ten pasiasty brązowo-niebieski)
MY-SWEET-BABY rożek 80x80 super * duzo wzorow * (776984771) - Aukcje internetowe Allegro
no i jeszcze taką wanienkę, tylko nie wiem czy jet sens dawać za wanienkę 100 zł
FISHER PRICE - wanienka Rainforest (773267046) - Aukcje internetowe Allegro
tez mi się podoba
Co do wanienki myślę, że płaci się za bajery przy niej. Nie opłaca się
My to mamy taką wielką kwadratowa miske w której ja się kąpię więc bedziemy chyba w tej naszej ogromniastej misce kąpac
:-)My kupiliśmy baterie akumulatorki 2500mAh i korektorki do rozmiaru R20 i nie było problemów...ja karuzele mialam taka dosyc prosta, ale powiem Wam, ze kolezanka miala taka wlasnie jak ta na zdjeciu i tez im baterie zarlo wiec przerobili na prad i wylaczac i wlaczac sie jakos to dalo normalnie - jak facet ma smykalke to cos takiego zrobi :-)
Mój m też przerobił tą naszą na zasilacz, ale ja się trochę jednak boję takich wynalazków ;-)ja karuzele mialam taka dosyc prosta, ale powiem Wam, ze kolezanka miala taka wlasnie jak ta na zdjeciu i tez im baterie zarlo wiec przerobili na prad i wylaczac i wlaczac sie jakos to dalo normalnie - jak facet ma smykalke to cos takiego zrobi :-)

, w sklepach noramlnych takich rozmiarów czywiście nie ma. Zobaczymy czy będzie dobry