• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja karuzele mialam taka dosyc prosta, ale powiem Wam, ze kolezanka miala taka wlasnie jak ta na zdjeciu i tez im baterie zarlo wiec przerobili na prad i wylaczac i wlaczac sie jakos to dalo normalnie - jak facet ma smykalke to cos takiego zrobi :-)

reklama
szukałam na allegro rożka i znalazłam taki, w którym się zakochałam, bo można do niego dokupić pościel i śpiworek (chcę kupić ten pasiasty brązowo-niebieski)

MY-SWEET-BABY rożek 80x80 super * duzo wzorow * (776984771) - Aukcje internetowe Allegro

no i jeszcze taką wanienkę, tylko nie wiem czy jet sens dawać za wanienkę 100 zł

FISHER PRICE - wanienka Rainforest (773267046) - Aukcje internetowe Allegro
Rożek świetny:tak: tez mi się podoba:tak: Co do wanienki myślę, że płaci się za bajery przy niej. Nie opłaca się:-p My to mamy taką wielką kwadratowa miske w której ja się kąpię więc bedziemy chyba w tej naszej ogromniastej misce kąpac :tak::-)

ja karuzele mialam taka dosyc prosta, ale powiem Wam, ze kolezanka miala taka wlasnie jak ta na zdjeciu i tez im baterie zarlo wiec przerobili na prad i wylaczac i wlaczac sie jakos to dalo normalnie - jak facet ma smykalke to cos takiego zrobi :-)
My kupiliśmy baterie akumulatorki 2500mAh i korektorki do rozmiaru R20 i nie było problemów...

No to ja chyba tez rusze z zakupami :-) Pochwalilam sie juz na głównym watku ale pochwale sie i tutaj ze bede miala dziewczynke :) wiec przeciez nie bede jej ubierac jedynie w chlopiece ubranka po Bartku :laugh2:

A ja sobie kupilam 3 pary spodni jeans i 2 bluzie w lumku i zaplacilam 50$.Wszystko jak nowe,a za pare spodni w sklepie musialabym zaplacic kolo 40$ wiec jestem happy bo nie dosc ze wszystko firmowe to gatunkowo tez swietnie sie czuje.Juz sie pierze i zaraz do suszarki i wieczorkiem juz moge paradowac.
Musze sobie kupic jeszcze leginsy i z 2 tuniki bo tam nie bylo nic fajnego i narazie wystarczy.Mierzylam kurtke zimowa i plaszczyk i narazie beda ok bo byly troszke szersze.Butki tez mam wiec teraz tylko zakupki dla dzidzi po usg

Ja sobie kupiłam 2 pary legginsów i zamierzam w nich przechodzić całą zimę ;-). Mam oprócz tego kilka par spodni ciążowych, ale takich raczej eleganckich do pracy, a nie zawsze mi się chce tak ubierać. Oprócz tego mam chyba 5 tunik, więc powinno wystarczyć. Jeszcze mnie czeka zakup biustonosza do karmienia, a że chcę porządny kupić, to wydatek będzie spory - ok 150 zł.

Mój m też przerobił tą naszą na zasilacz, ale ja się trochę jednak boję takich wynalazków ;-)

Chwalę się pierwszym zakupem:

766359025

reklama
Ja poluje na spodnie z pasem, te moje które są ciążowe ale pod brzuch strasznie mnie wkurzają, zjeżdżają mi z tyłka. A poza tym wydaje mi się że takie spodnie z pasem to można nosić jeszcze po porodzie gdy brzuch jest duży.

U mnie leginsy odpadają , wyglądałabym jak pasztetowa:realmad:
Na szczęście mam dwa pasy ciążowe , które mnie ratują.

Kupiłam sobie biustonosz w jednym takim sklepie internetowym, rozmiarem chwalić się nie będę bo masakra:crazy:, w sklepach noramlnych takich rozmiarów czywiście nie ma. Zobaczymy czy będzie dobry:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry