• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
jeszcze sobie taki drugi licytuję, bo tamten się chyba nie nadaje do auta

oebraz_0359.jpg

Ja t wczraj chodziłam za kombinezonem po sklepach, ale nic ciekawego i w dobrej cenie nie znalazłam..za to buszując w secondheandzie znalazłam świetne ciuszki dla malutkiej, no i to co mi się spodobało to kupić musiałam ;-)

1) Spodenki i bluzeczka z NEXTa

2)sweterek taki zwykly na drutach robiony

3) Sweterek z NEXTa

4) Komplecik z welurowy ze śliniaczkiem i niedrapkami

No i sobie kupiłam fajne dresiki szare ciążówki z pasem na brzuś ;-) Zdjęcia nie zrobiłam bo je przeprałam i od razu na dupsko wdziałam :-p

mloda mamusia super ciuszki :-)

ja dzisiaj tez chodzilam po lumpkach i upilam fajne spodenki ogrodniczki z polaru grubse takie nie takie prawie przeswitujace oczywiscie rozpinane miedzy nozkami na zatrzaski i z boku takie niebieskie w sumie to na 3-4 miesiac ale podwinac mozna nogawki i bedzie git :tak: a no i jeszcze kupilam taki puchaty kombinezonik bialy dla dzidziorka maluskiego tak mysle ze go wywioze ze szpitala w tym bo jeszcze chldno bedzi en apoczatku marca takze do wozia akurat ;-) a i jeszcze taki sliczny maly sweterek jak mloda mamuska tylo bialo niebieski i polar z disneya czerwony z tygryskiem na 6-9 miesiecy tak mi sie juz podobal i akurat na jesien juz bedzie :-) szukalam kurteczki i znalazlam fajna ale miala plamke przty kolnierzyku wiec nie kupialm a byla za 9 zl no nic trudno znajdziemy nastepnym razem cos :tak: pozniej w kleje jak zrobie fote brzuszka od razu :-)

W niektórych lumpkach można naprawdę fajne ciuszki znaleźć, a najlepsze jest to, że większość dla noworodków jest prawie wgl nie zniszczona! Ja to prawie codziennie jak mam po drodze na jazdy to wchodzę i to co najładniejsze kupuje :-) Narazie muszę przestać, bo przecież mam już jedną wielką ogromną torbę ciuszków, a nie kupiłam jeszcze wózka, ani łóżeczka..A śłyszałyście może coś o sklepie "Megasklep dziecko"? Megasklep dziecko Byłam tam w niedziele, u nas w Galerii i powiem Wam, że tam jest wszystko, łożeczka, wózki, pościele, nosidełka, zabawki, ubranka..nawet pieluchy tetrowe tu się kupi, majtki ciążowe, biustonosze, wszytko.. No i spodobało mi się łożeczko, kosztuje ok 350-400zł, i do tego fajna komoda jest,za 1300zł.. Ja nie mam zbyt dużo miejsca dla mojego maleństwa, bo wkońcu mieszkamy w kawalerce jeszcze, i myślałam zakupie łóżeczka z wbudowana w tył komodą i na komodzie przewijak..A na internecie nie znalazłam żadnego zdjęcia, żebym mogła Wam pokazać o co chodzi mi dziewczynki, ale może niedługo coś znajdę..

Aaha, zapomniałam :-p Zobaczcie sobie jakie fajne wózeczki są w tym komisie ;-) :-D
www.bobaskomis.pl.tl

reklama
Ekstra komis z wózkami :tak:I nawet widze już taki który mi sie podoba:-D
Ja przed chwila wróciłam z warzywniaka i po drodze byłam w "euro Style" taki lumpek i tyyyyle tam bylo cudnych rzeczy..:szok::-D A ja nie wziełam więcej pieniążków ze soba tylko drobne na kapustkę kiszoną i cebulę:zawstydzona/y:Eh.. ale jutro:cool2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry