reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Monika Twoj mały ma juz tak duzy rozmiar butków???

Ja 21 kupilam mu z myslą ,ze bedzie miał na roczek teraz ma tak 18

A zimowe mam takie emu z h&m plus takie jeszcze jedne po kuzynie Jasia oba rozmiar19 i jeszcze sa za duze zreszta i tak bedzie w specjalnym gruuuubym spiworku i w kombienezonach tez ma buty chyba nie zmarznie.

A kupilam takie Buty REEBOK rozmiar 21 (1321161643) - Aukcje internetowe Allegro mysle ,ze dobra okazja mi sie trafila:)

Ślimak jest w Tesco bodajże za 45zł i jest 20% obniżki w określone wieczory. Może się skuszę chociaż mamy garnuszek, a to podobna zabawka.

Myszowata, foteliki Kiddy są bardzo dobre, ale ten panel z przodu podobno średnio się sprawdza.

kurcze jesli chodzi o rozmiar stopy to moj mlody to gigant, teraz to 19 ale nie wszystkie wchodza mu na nogi, mykamy caly czas w takich kierpcach goralskich, troche za duzych ale skoro nie chodzi moga byc, 18 juz nie ma szans wejsc, jak zacznie chodzic to chyba 22:szok:
takie fajne dostalam zimowe kozaczki z miekka podeszwa na 12-18 miesiecy i nie wchodza!! on chyba ma wysokie podbicie

my też mamy wysokie podbicie, z kupnem butów na jesień do wózka był problem, ale z kozaczkami na zimę już nie. lżej wchodziły.

na zimę Ol ma 5 par butów!! a to dlatego, że wszystkie jej spadają :/ tzn te ostatnie kupione juz nie, ale 4 pary są jakieś dziwne :/

reklama
własnie odebrałam od kuriera gucie i chyba źle zmierzyłam stópkę Frankowi, choć robiłam to kilka razy bo są jakieś wielkie:sorry::confused:

Do góry