reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Mój T kupił w tesco dzisiaj tylko taka foremke do mufinek w kształcie skarpety na prezenty i własnie sie pieką.A ja lukruje pierniki i jutro kolejne musze upiec, bo teściowa chce i do mamy wezmę. Do tesco sama jutro jednak sie wybiore ale rano jak noga nie boli .Jest mase zabawek za pół ceny i chce bączka i osmiorniczki dla małej.Marciaa własnie w słoikach też dobrze:)
 
frotka nie mow juz o wypiekach bo ja jutro pewnie polece i tez zrobie
ostatnio na domowke u nas zrobilam muffiny nutella i posiekałam orzechy włoskie ale sie zajadali :)
ja jestem laik w kuchni ale muffiny mi zawsze wyjda ...zreszta nie da sie ich spaprac
Frotka Ty tez mialas te pierniki twarde jak kamien? włozyłam do słoja moze zmiekna

ja do roczku nie kupuje zabawek. Kurcze Nikiego takie grajace nie interere. Ma zabaweczke co gra z kulkami i interesuje go ogonek :p
 
Marcia, pierniczki zawsze są twarde po upieczeniu. Trzeba je włożyć do pojemnika i potrzymać ze 2-3 tygodnie to zmiękną. Trochę za późno się za nie zabrałaś. Ale jak polukrujesz albo oblejesz czekoladą, to na bank będą mięciutkie.
 
reklama
Marcia, pierniczki zawsze są twarde po upieczeniu. Trzeba je włożyć do pojemnika i potrzymać ze 2-3 tygodnie to zmiękną. Trochę za późno się za nie zabrałaś. Ale jak polukrujesz albo oblejesz czekoladą, to na bank będą mięciutkie.

Blu kochana jak uzyjesz miodu sztucznego to po upieczeniu nie sa kamieniami.No i zalezy tez jakie grube i zeby nie piec za długo.Tylko do lekkiego zrumienienia od spodu.
 
Do góry