• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

A do mnie jakoś te kołyski nie przemawiają...
Wielkości są gondoli od wózka, więc starczą na parę miesięcy zaledwie. A do tego dziecko jak sie zaczyna obracać na boczki i plecy/brzuch nie ma miejsca na to w łóżeczku.
No i ta z aukcji droga koszmarnie, Już rzeczywiście lepiej ze stanów kupować...

reklama
ja tez jestem zwolenniczka klasycznych drewnianych lozeczek z wyjmowanym i2 szczebelkami - uzytkujemy nasze jzu prawie 2,5 roku :-)
Aczkolwiek kolyska sliczna... :sorry: Tylko ze tyle pieniedzy wydac to troche szkoda - jzu wolalabym zainwestowac w jakis bardzo porzadny wozek :tak:

No właśnie kołyska śliczna, ale faktycznie droga:szok:Można by zainwestować gdyby chociaż posłużyła przez rok. Ja mam łóżeczko po synku. Ma bieguny które w razie czego zablokować.

Mam już 10 nowych body:-D:-D, dwa nowe pajacyki, skarpetusie i czapeczkę:-)
Po synku nie zostało mi nic, podarowałam kuzynce i nie odzyskałam.

Jedyne co odzyskam to kombinezonik po moim Igorku, taki ślicznusi, z kapturkiem i uszkami, brązowy, misiowy:-)Jak mi odeśle to wkleję zdjęcia.

Najchętniej kupiłabym już wszystko, ale mój Ł mnie jeszcze powstrzymuje:-D

Szczerze? Nie podobają mi się te łóżeczka drewexu - głównie dlatego że są z płyty i zamują dużo miejsca! do takiego łóżeczka musi być dojście z dwóch stron (z dłuższego i krótszego boku) więc jeszcze trzeba mieć sporo przestrzeni. No i jest drogie! Lepiej moim zdaniem kupić łóżeczko 60x120 a potem jak dziecko wyrośnie to nowe, większe. W sumie wyjdzie pewnie taniej, bo małe łóżeczko można przecież sprzedać.
My kupiliśmy prawie 5 lat temu łóżeczko Klupsia. Zwykłe (choć nie to najtańsze bo zakochaliśmy się w takim z wyrzeźbionym księżycem i gwiazdkami :-) ) i materacyk. Paweł sypiał w nim rok i 9 mies. Łukasz troszke krócej. I na Groszątko czeka złożone i zapakowane w folię. Zapłaciliśmy za nie z materacykiem (nie pamiętam dokładnie) ok 270zł. Łóżeczka takie 70x140, już bez szczebelków kosztują też ok 200zł. Np. takie:
Łóżko łóżeczko 70x140 dla dziecka (778012130) - Aukcje internetowe Allegro

A 1100 to kosztowało nasze łóżko piętrowe (z trzecim łóżkiem i szufladami)...

My chyba zdecydujemy sie na takie(ciemno zielone):
NOWOŚĆ 2009 Arti DeLuxe PLUS z torbą (99} (762047349) - Aukcje internetowe Allegro

Nie chciałam nigdy turystycznego, ale narazie mieszkamy u rodziców moich, a po drugie jak się mała urodzi to chcemy z mamą wyjechać nad morze na jakieś 2 miesiące, więc będzie akurat, żeby przewieś, a jak już będziemy na swoim i będziemy pokoik urządzać to się kupi jakieś lepsze, tak myślę

Kurde tak myślę o tych łożeczkach...bo ja mam bardzo mało miejsca..:eek: No mieszkamy w kawalerce no i w najbliższym czasie nie zrezygnujemy z niej :-) :tak: Więc chyba kupimy zwykle drewniane 60x120..​

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry