Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przy pierwszym dziecku testowałam pampersy z Biedronki, raz je kupiłam i prawie cała paczkę oddałam koleżance, której one bardzo podpasowały. Dla mojej córy jednak nie pasowały. Po nasiusianiu bardzo sie zbijały w taka bryłę, podczas gdyt np. Pampersy równomiernie rozprowadzały siuśki. Mała miała tez czerwona puiucię ale taką tez miała np. przy Huggiesach. Ogólnie-co dziecko a raczej co pupcia to inne upodobania:-)a ile ok. kosztuja takie sprowadzane z niemiec pampersy? slyszalam ze jakies z biedronki czy lidla (moze ktoras slyszala) sa ponoc switne bo sa bardzo tanie a nie roznia sie za bardzo jakoscia...Zakladam ze nie sa to jednak newborn tylko na wieksza pupcie juz..
te z Biedronki nazywały sie "dada"aa, bo w biedronce to chyba nie były Pampersy? tylko jakieś inne pieluszki jednorazowe?
Te niemieckie to są Pampersy - tylko w Niemczech produkowane. Podobno duzo lepszy materiał itp....
No ale to kwestia dziecka, jego skory i w ogoel - mozna sprobowac, jednak ja wolalam nie eksperymentowac na noworodku i sprobowalam ich przy synku dopiero jak mial okolo roku. Teraz na noc tez ma jeszcze pieluche no i spokojnie moge mu tanie kupic bo juz sie nie odparza