reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
heh będziemy tulic maluszki ale i wstawać parę razy w nocy a w ciągu dnia zamiast odsypiać to wpatrywać się jak w obrazek:-)!!! No te które będą miały juz kolejne maleństwa to troszkę trudniej gapić się tylko na nowonarodzone bo starsze będzie chciało naszej uwagi!1
dziewczyny ale ceny poszły w górę na święta, chciałam kupic cos chrześniakowi (11 m. ) i ceny mnie zbiły...nawet o 50 % wyższe są!! Oj popatrzę chyba po nowym roku!

Faktycznie ceny poszły w górę. Ja na szczęście zmoim chrześniakiem zobacze sie dopiero w jego urodzinki w styczniu i dostanie dopiero wtedy prezencik. Bedzie miał już 2 latka...jejku jak ten czas leci :tak: a że on uwielbia ksiązeczki kupie mu śliczną ilustrowaną Biblię :tak: w końcu mamą Chrzestną jestem hehe ;-)

Moj M tez tak mowi :/ a mi sie podoba i jak glosno slucham to niunia kopie mocno kopie albo jej sie podoba albo dziala na nerwy :)

Mi się strasznie podobają kołysanki Steczkowskiej. Zresztą ja strasznie lubię jej głos. No i słuchamy razem z maluszkiem i jak śpiewam razem z Justyną, to mnie dzidzia kopie tak delikatnie (tylko nie wiem czy chce żebym przestała fałszować, czy mu sie podoba:-p)

Blueberry, pochwal się co kupiłaś:)
Dla dzidziusia welurowe spodenki:
856464197

takie oliwkowe i drugie beżowe - były po 10 zł

dwupak podobnych spodenek, tylko bawełnianych - cena 30 zł za 2-pack (nie były przecenione)

trzypak skarpetek białych

dwupak skarpetek frotte

2 pary niedrapek

a dla starszaka w H&M sztruksy i rurki z materiału podobnego do sztruksu i w C&A spodenki ocieplane - wszystkie po 30 zł

no, no - ale zakupy zrobilas :tak: super :-)

przypomnialas mi o niedrapkach - przy Jasiu jedna pare mialam ale schowalam na pamiatke wiec bede musiala kupic. No i mysle zeby moze jakeis skarpeteczki symbolicznie kupic pod choinke, bo naprawde wsyztsko inne co byloby potrzebne to mam :tak:

reklama
Były też całe dresiki welurowe - spodenki + bluza - po 40 zł. Takie misiowe pajacyko-kombinezony po 30, body (chyba po 10 zł), komplety body + półśpiochy + koszulka + pajacyk + czapeczka po 40 zł, kocyki welurowe po 30. Ogólnie sporo fajnych rzeczy, ale staram się nie przesadzać z zakupami ;-). Jeszcze kupię w Tesco pajacyki, czapeczki, może jakieś bluzeczki do założenia na body...

Aha, co do niedrapek to ja kupiłam 2 pary, bo w szpitalu jak dziecko zabierali do kąpania, to trzeba było przygotować nowy komplet ubranek i jak nie dałam nowych niedrapek, to skarpetki zamiast na nogi założyły na rączki ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry