reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

kurcze, a wiecie, jak w Irlandii ciążko dostać niedrapki? są, owszem, ale w kompletach i takie jakby na prezenty zrobione, więc drogie :-( jesli nie znajdę samych niedrapek, to zakładam małej skarpetki na rączki :zawstydzona/y:

wczoraj kupilismy butelki tommee tippee, dwie duże różowe ;-), bo była przecena: z 19euro na 16 i potem na 6 :-) także zaoszczędzilismy troszkę :-) szkoda, ze tylko to jedno podwójne pudełko było ;-)

reklama
kurcze, a wiecie, jak w Irlandii ciążko dostać niedrapki? są, owszem, ale w kompletach i takie jakby na prezenty zrobione, więc drogie :-( jesli nie znajdę samych niedrapek, to zakładam małej skarpetki na rączki :zawstydzona/y:

wczoraj kupilismy butelki tommee tippee, dwie duże różowe ;-), bo była przecena: z 19euro na 16 i potem na 6 :-) także zaoszczędzilismy troszkę :-) szkoda, ze tylko to jedno podwójne pudełko było ;-)
19 euro ten zestaw kosztuje u was?? strasznie drogo :szok:

A co do niedrapek, to zobacz w H&M. U nas są po 6,90 zł :tak:

oj, z zakupami dla małej i ja bym poszalała, bo na razie praktycznie nie mam nic z ubranek (poza jednym komplecikiem) :-:)-:)-(, ale póki co nawet nie wiem, jak duża będzie córeczka i liczę, że uda mi się na spokojnie w styczniu nieco obkupić.

ja w sumie tych niedrapek uzywalam (a wlasciwie to jednej) tylko daltego ze Jas mial wenflon w raczce i zeby go nie zahaczyl. A tak to potem na wyjscie ze szpitala i tyle.

Tak sobei mysle ze po USG (4 stycznia) zaczne powoli kompletowac rzeczy na poczatek - posprawdzam czy wszystko mam (raczej tak) i ewentualnei dokupie brakuajce rzeczy. Jak po raz czwarty lekarz potwierdzi plec to bede mogla jzu na spokojnie kupowac :-D

ja w sumie tych niedrapek uzywalam (a wlasciwie to jednej) tylko daltego ze Jas mial wenflon w raczce i zeby go nie zahaczyl. A tak to potem na wyjscie ze szpitala i tyle.

Tak sobei mysle ze po USG (4 stycznia) zaczne powoli kompletowac rzeczy na poczatek - posprawdzam czy wszystko mam (raczej tak) i ewentualnei dokupie brakuajce rzeczy. Jak po raz czwarty lekarz potwierdzi plec to bede mogla jzu na spokojnie kupowac :-D

Czwarty raz! I pomyśleć, ze sa takie osoby (czytaj, ze ja), które pojęcia o płci swojej Kinderniespodzianki nie mają!

co do niedrapek to pamiętam jak mi Olka po cesarce przywieźli w takich "używanych" (po dwulatku chyba) skarpetach :-D były takie długie i sprane, myślałam że umrę ze śmiechu!

reklama
a ja dziś przymierzałam ten stanik:
@@@ Biustonosz do KARMIENIA-ALLES Mama BIANCA 80 B (849982282) - Aukcje internetowe Allegro
on jest już do karmienia, ale już o tym myślę. Chciałam czarny, bo mam większość ubrań ciemnych, a ten do tego jest sexy ;-) (choć tak sexy nie wyglądałam jak ta modelka). Chyba go wezmę (w sklepie kosztował 98zł, a tu taniej). tylko nie wiem jaki rozmiar, bo 80D był na teraz... ehh i pomyśleć, że przed pierwszym dzieckiem nosiłam rozmiar 75 A/B :no:

Do góry