reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

a u mnie nie zakaldają dziecku niedrapek- chyba że sama założyć chcę :eek:
Ja kupiłam jedną parę, ale ciągle mu spadały, tak sie wiercił. Ale za to sprawdzały sie takie koszulki z wywijanymi rękawkami (taką kieszonką na mankietach). Na początku to na to klęłam bo myślałam ze to taka ozdubka, i zastanawiałam sie kto takie dziadostwo wymyślił. A później dopiero jakioś przez przypadek to odwinęłam i sie okaząło że to do zasłaniania raczek :sorry:

reklama
ładny:tak:. Ja mam same takie "bez wyrazu". Takei co najczęście w sklepach ciążowych są. Mam już kilka par, ale chciała bym coś ładnego. Tylko że u mnie nie ma chyba sklepów z ładną bielizna ciążowa :eek:. Chyba że w triumphie będą coś teraz miec, bo rozbudowali... A tak to w tych drogich ciążowych sklepach to sama tandeta:-(. Ja to musze już z 75-80 d/e lub nawet f.. a rzdko wogóle takie mają - nawet z tych zwykłych

ładny:tak:. Ja mam same takie "bez wyrazu". Takei co najczęście w sklepach ciążowych są. Mam już kilka par, ale chciała bym coś ładnego. Tylko że u mnie nie ma chyba sklepów z ładną bielizna ciążowa :eek:. Chyba że w triumphie będą coś teraz miec, bo rozbudowali... A tak to w tych drogich ciążowych sklepach to sama tandeta:-(. Ja to musze już z 75-80 d/e lub nawet f.. a rzdko wogóle takie mają - nawet z tych zwykłych
w triumfie może mają firmę alles, ja byłam w jakimś butiku, poprzymierzałam a kupie przez allegro :tak:

Zapomiałam napisac,że mnie w sobotę przywiózł tata rzeczy po siostrzenicy - mam juz ze 4 pralki do prania. Jeszcze jedno pudło po Filipku jest u nich (takie 0-6 miesięcy), jej popiore sobie w styczniu troszeczkę.. Ale jeszcze proszku nie mam - musze po świetach kupic, bo ten nasz akurat też sie kończy...
Dobrze że te ubranka sie szybko prasuje, bo sa malutkie i całe mieszczą mi sie na desce :-p

Będę musiał jeszcze poprzeliczac ile czego mam w jakich rozmiarach... Ale powinno byc ok (troszke już wydałam ubranek). Jak znajdę czas i posegreguję juz to porobie też fotki i sie pochwalę co mam

reklama
wiem że anita robi duże rozmiary biustonoszy ciążowych i są dobrej jakości

Do góry