reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

U mnie było to samo też nie dawałam małemu butli bo się bałam że cyca nie będzie pózniej chciał,a teraz by mi było wygodniej....a on wogóle nie chce butli ani smoka a mam tego sporo ( butle ) TT,Avent,Gerber,Playtex nurser łącznie jakieś 10 butli do nich smoki + dodatkowe smoki i jeszcze z 5 smoczków uspokajających...chyba to posprzedaje ale w sumie z każdej próbowałam mu dać więc używane....heh

reklama
a próbowalas NUKa lateksowego?? Moja mała tez gardzila smoczkami bo byly silikownowe a dzieki temu smoczkowi juz nie wisi mi na cycu...jest miękki i krótszy od silikonowych:)
co do jedzenia...moja mała jak podaje jej gripe water czy pyszny gruszkowy syrop na kaszel to pije chetnie,....a jak juz podam mleko mm lub herbat koperkowa hippa wysuwa jezyk i nici z tego:/

uspokajacza uzywamy tylko nuka lateksowego:tak: a butli nawet z takim nie przyjmuje:-D

aniaskrzat tez mam tych butelek od cholery:-D smoczkow tez heh

Ojjj Dziewczyny jak ja Was doskonale rozumiem!!
Butli mamy duzo, a to dlatego, ze najpierw kupilismy wszystko TT, pozniej myslelismy, ze Maly ma kolki, wiec wymienilismy na dr. browna, ale z tym bylo tyle zachodu, duzo czesci do mycia, wiec kupilam 8 butelek aventu i jest spokoj :-)

A smoczkow ci u nas dostatek. Chyba ze 20 roznych :szok:
Alex nie chcial zadnego, zaczal ssac kciuka, wiec kupowalam i probowalismy, ktory mu podejdzie. I co? NUK LATEKSOWY wymiata :-D na poczatku troche smierdzial, ale dziecko od razu zassalo. Tak jak psze Dronka, on jest bardziej miekki. U nas strzal w 10!!

U mnie było to samo też nie dawałam małemu butli bo się bałam że cyca nie będzie pózniej chciał,a teraz by mi było wygodniej....a on wogóle nie chce butli ani smoka a mam tego sporo ( butle ) TT,Avent,Gerber,Playtex nurser łącznie jakieś 10 butli do nich smoki + dodatkowe smoki i jeszcze z 5 smoczków uspokajających...chyba to posprzedaje ale w sumie z każdej próbowałam mu dać więc używane....heh

spróbuj kubeczka niekapka explore z TT .Moj z niego pieknie pije a butli nie rusza.

To ja mam chyba niewybredne dziecko, bo ssie głównie Canpol Babies kauczukowe albo silikonowe. Miał też tego Nuka i ładnie ssał. Pogardził jedynie silikonowymi TT;-)

reklama
Do góry