reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Tabasia fajny ten wozio :)jesli za mila cene to kupuj :)
Ja moj nowy z nosidelkiem kupilam za 160 a sam wozek kosztuje 399 +maxi cosi cabrio fix tak sie nazywaja te ktore pasuja kosztuje 90 euro wszystko jest nowe bo ex wlasciciele uzywali tylko przez 2 tygodnie :)
Jestem zadowalona z nowego nabytku jest swietny i juz znalazlam pasujacy spiwor na zime :)
Ale Ci sie udalo :happy2: Quinny sa super, sama sie nad nimi zastanawialam, ale nowe u nas 500-700e. Moj obecny jest podobny do Quinny buzz 4 i jest super, ale w spacerowce nie moze jeszcze jezdzic.
A za ten graco 70e, w b. dobrym stanie jest. Do tego fotelik. No i problemu z zabraniem do samolotu bysmy nie mieli, bo za gondole trzeba dodatkowo placic. A teraz zmierzylam, Alkowi zostalo 5cm luzu :szok::szok::szok: Wiec jak nie przed urlopem, to w trakcie z niej wyrosnie :sorry2:

reklama
Cześć! Wczoraj przyszły mi ciuszki z allegro - rewelacyjny materiał, bawełenka a te nadruczki--:tak:starsza zadowolona a te dla młodszej milutkie- koszt przesyłki jeden , więc naprawdę polecam.
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 68 CM (1069486116) - Aukcje internetowe Allegro
A co do chusteczej to ja nie znalazłam dla nas lepszych niż Huggies Pure a pieluszki sprawdzają się Dada i Pampersy Aktiv!
Kurcze i muszę szybciutko zmienić fotelik w aucie bo ten już zbyt mały.... co polecacie ????

Te z lidla też mają ściągacze :) na prawdę są fajne, jeszcze muszę zaobserwować jak z chłonnością, bo dopiero dzisiaj zaczęłam używać.

Za to chusteczki Dada rewelacja wg mnie (sensitive miałam) - duże i bardzo mokre. Najbardziej mokre chusteczki jakie kiedykolwiek spotkałam :)
kurcze... no to ja nie wiem co sprzedaja w tej mojej miejscowej biedronce, gdyz wedug mnie zarowno chusteczki jak i pieluszki DADA sa beznadziejne. Pieluchy twarde w kroku, trzeba je rozcierac (mowie oczywiscie o rozm 3), a chusteczki na gorze opakowania suche a na dole mokre tak, ze trzeba wietrzyc pupke kilka minut, zeby tyleczek wysechl.
Hej, dziewczyny, zaraz się biorę za nadrabianie, a teraz tylko krótka informacja dla mam, których dzieci noszą Huggiesy. W Tesco jest promocja, ja za giga paczke rozmiaru 3 (128 sztuk) zapłaciłam 49,99, jak liczyłam wychodzi 37 groszy za pieluchę:szok:
ja juz skorzystalam z takiej promocji 30.06 :-)
dostalam cynk od znajomej. Tylko ja kupilam juz 4, gdyz 3 mam jeszcze zapasik.
Co do chusteczek to ja najbardziej lubię również DADA..a najgorsze huggies...rwą się przy wyciąganiu jak zwykłe papierowe..masakra.

Cześć! Wczoraj przyszły mi ciuszki z allegro - rewelacyjny materiał, bawełenka a te nadruczki--:tak:starsza zadowolona a te dla młodszej milutkie- koszt przesyłki jeden , więc naprawdę polecam.
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 68 CM (1069486116) - Aukcje internetowe Allegro
A co do chusteczej to ja nie znalazłam dla nas lepszych niż Huggies Pure a pieluszki sprawdzają się Dada i Pampersy Aktiv!
Kurcze i muszę szybciutko zmienić fotelik w aucie bo ten już zbyt mały.... co polecacie ????

ja rowniez uwielbiam Huggies Pure. Wedlug mnie super kupe wycieraja :-) tylko troszke kiepskawo sie wyciagaja.

dziewczyny kupilismy ten wozek Easy Go. ->
LEKKA SPACERÓWKA EASYGO SENSO+FOLIA+POKROWIEC !!! (1094272242) - Aukcje internetowe Allegro

jest super. lekki , zwrotny, fajnie sie sklada. rozklada sie prawie na plasko, pod leciutkim katem, ale fajnym bo dziecko lezy , a jednoczesnie widzi tez to co jest przed nim, a nie tylko ponad nim. Jedyny minus.. -> ekstremalnie malutki kosz na zakupy.

To i ja się pochwalę spacerówką.Kupiliśmy ją za 315zł w hurtowni.Dałam jej 8pkt bo kosz na zakupy to porażka.Nie wiem czy link dobrze wkleje...chyba nie...jak kogoś ciekawi to mamy Baby designe travel czerwony.

Ostatnia edycja:
A my mamy graco stylus jednak :-) Ciesze sie bardzo, bo fotelik do 13kg i ogromny kosz na zakupy :-) Wlozylismy Alka, zapielismy pasami i sie dziecku tak spodobalo, ze normalnie lezal i sie nie ruszal, tylko rozgladal z zadowolona minka :-D Nawet jak lezy, to widzi o wiele wiecej niz w gondoli.

Sylusia, a te nadruki to są nadruki, czy prasowanki?
Takie gumowane , grubsze , wcześniej kupowałam u niej 2 piżamki dla starszej i po roku ta guma nadal jest :)

Kupiłam też poduszeczkę klin bo mała zaczęła mi więcej ulewać i cosik rzęzi jej w górze noska. Poduszka fajna i niedroga i nie martwię się już że się przydusi ...i pojemniczki Tommy Tippi na żywność do lodóweczki ( któraś pisała że w tym mrozi zupki )- !

reklama
Do góry