reklama
magmadzia
Fanka BB :)
my juz krzesełko mamy, przymierzyliśmy nawet Olę do niego, bardzo zdziwiona byłau nas się reguluje nachylenie oparcia, więc po powrocie z wakacji na pewno przesiadamy się do wysokiego fotela
![]()
już troche patrzyłam na Allegro za krzesełkami... niestety jest w czym wybierać hihi... na pewno nie kupię drewnianego
to mi sie podoba KRZESEŁKO DO KARMIENIA SKŁADANE BABY MAXI OKAZJA (1114639978) - Aukcje internetowe Allegro
lub NOWOCZESNE KRZESEŁKO do karmienia . (1098982415) - Aukcje internetowe Allegro
SKŁADANE KRZESEŁKO MEBLE DO KARMIENIA 2 KOLORY (1099088393) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESELKO DO KARMIENIA 4KOL RT2 ROCKER PLUS +BUJAK (1100796365) - Aukcje internetowe Allegro
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Co do krzesełka, mamy identyczne jak pierwszy link, tylko Baby Ono, sprawuje się super, także polecam 
My bujaczek mamy taki jest super cały czas stoi na tarasie i spacerki mamy z głowy bo w takie upały spacerować to wcale się nie chceGRACO _ HUŚTAWKA _ SWEETPEACE _ WROCLAW !!! (1100935996) - Aukcje internetowe Allegro
a karmidło to chciała bym np. takie z funkcją stoliczkaKRZESEŁKO DO KARMIENIA ARTI BETTY KANGUREK (1097857097) - Aukcje internetowe Allegro
a karmidło to chciała bym np. takie z funkcją stoliczkaKRZESEŁKO DO KARMIENIA ARTI BETTY KANGUREK (1097857097) - Aukcje internetowe Allegro
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A my mamy najzwyklejsze krzesełko z Ikei i nam takie wystarcza 
reklama
magmadzia
Fanka BB :)
ja mam ten drugi bo wydaje mi sie pozycja jest bardziej lezaca![]()
Wiesz co, ale jeden i drugi jest przeznaczony dla niemowląt już od urodzenia, więc myślę, że powinien być ok:-)
Co do krzesełka to my już mamy od brata mojego J, ale nawet nie wiem jakie jest dokładnie, bo jeszcze nie rozkładaliśmy.