reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ostatnia edycja:
reklama
moniSkaBe pomysl super :)sama chcialam z mezem tutaj cos otworzyc ale koszta za wynajem takie ze hej :szok:chcielismy taki luxusowy lumpex same pozadne marki bo ona na punkcie marki maja swira :-Dczym wieksze logo tym lepiej :-Dno ale narazie marzenie
a poki co to mam moj lumpex na e-bay kupuje tanio po flomarkach lub skupuje od ludzi :)i za pozadna cene sprzedaje :-Djak narazie jest oki ;-)
a co do tematu uzywane dla dzieci moja ma full bo sa tanie i super

A my mamy najzwyklejsze krzesełko z Ikei i nam takie wystarcza :)
IKEA SUPER !!!! KRZESEŁKO ANTILOP !!! (1086769951) - Aukcje internetowe Allegro - takie???????? my mamy to (tylko biale bo 3 lata temu tylko takei byly :-D) i bylam bardzo zadowolona. Wlasnie je przywiezlismy od moich rodzicow bo bedzie potrzebne jesienia.

drugie mamy takie DUŻE KRZESEŁKO STOLIK ŚLINIAK SZELKI-NAJTANIEJ (1103473372) - Aukcje internetowe Allegro - nie bylo nigdy problemow z jakims wypadnieciem itp, z tym ze zaczelismy je uzywac jak Jas mial 8 miesiecy dopiero i super pewnie siedzial - uzywa go przez caly czas wlasnie dlatego ze jest duze. Aha - a ten stoliczek w I pozycji u nas byl duzy i plastikowy - lepszy niz drewniane :-) Mam nadzieje ze za jakis czas je odda Adasiowi bo Adas bedzie musial miec dwa - u niani i w domu.

No a poki Adas nie siedzi to lezaczek bedzie uzywany do posilkow- taki jak magmadzia dala link :-)

wiecie co???? bede chba zmuszona do kupna nosidelka. Jesienia starszy synek rozpoczyna przedskzole i bede go odprowadzac i pewnie zazwyczaj bede musiala brac Adasia ze soba (choc czasem juz bedzie o tej porze z niania) no a w przedszkolu nie ma podjazdu dla wozkow a nie bede sie szarpac z wozkiem po schodach bo po prostu nie mam sily...
Ale kurcze - czy mozna dziecko grubiej ubrane nosic w takim nosidle???? Przedskzole bedzie b. blisko no ale na reke nie dam rady go wziac...

IKEA SUPER !!!! KRZESEŁKO ANTILOP !!! (1086769951) - Aukcje internetowe Allegro - takie???????? my mamy to (tylko biale bo 3 lata temu tylko takei byly :-D) i bylam bardzo zadowolona. Wlasnie je przywiezlismy od moich rodzicow bo bedzie potrzebne jesienia.
Dokładnie :tak:. I też białe :-). I do tego jeszcze mam tackę.

wiecie co???? bede chba zmuszona do kupna nosidelka. Jesienia starszy synek rozpoczyna przedskzole i bede go odprowadzac i pewnie zazwyczaj bede musiala brac Adasia ze soba (choc czasem juz bedzie o tej porze z niania) no a w przedszkolu nie ma podjazdu dla wozkow a nie bede sie szarpac z wozkiem po schodach bo po prostu nie mam sily...
Ale kurcze - czy mozna dziecko grubiej ubrane nosic w takim nosidle???? Przedskzole bedzie b. blisko no ale na reke nie dam rady go wziac...
W nosidle to nie wiem, ale ja jak noszę małego w chuście a jest chłodno, to zakładam jakiś obszerniejszy sweter albo polar i zapinam się razem z Adasiem :-). Może nie wygląda to jakos super elegancko, ale ludzie się uśmiechają do nas zawsze :-D

AsiaKC - myslalam o tym BabyBjorn ale kurcze - nie ukrywam ze mi troche kasy szkoda bo bede go uzywac tylko tak jak pisalam podczas zaprowadzania starszego synka do przedskzola.
Moze sie trafi uzywane fajne :-)
No i przeraza mnie ta waga dziecka - 12kg to u nas bedzie niedlugo - obecnie juz jest okolo 8kg... :-D

ja 21 jade nad morze i mam zamiar uzywac nosidla :D:D juz proby byly i bylo fajnie tylko nalezy uwazac na ubior zeby dziecka nie przegrac...

szukam jakis fajnych rampersów w jakies fajnej cenie

Ostatnia edycja:
reklama
AsiaKC - myslalam o tym BabyBjorn ale kurcze - nie ukrywam ze mi troche kasy szkoda bo bede go uzywac tylko tak jak pisalam podczas zaprowadzania starszego synka do przedskzola.
Moze sie trafi uzywane fajne :-)
No i przeraza mnie ta waga dziecka - 12kg to u nas bedzie niedlugo - obecnie juz jest okolo 8kg... :-D

My już mamy za sobą wycieczki w nosidełku. A do przedszkola to używałam już w czerwcu :tak:
Po szybkie zakupy też się przydaje :)
Większość nosidełek jest do 9 kg, tylko te ze wzmocnieniem są do 12kg.

Marciaa - rampersy kupowałam w pepco - naprawdę fajne :tak:

Do góry