reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziewczynki kochane nie pomacałam jeszcze śpiworka bo jeszcze nie przyszedł.:-D Napisali że wysyłka w ciągu 5-6 dni. W sklepie nie mogę go sprawdzić bo jest tylko w ofercie internetowej. Moim zdaniem będzie cieplutki, zresztą tchibo raczej nie sprzedaje bubli przynajmniej ja się nie spotkałam. Jak przyjdzie to napiszę co i jak choć uprzedzam że może go już nie być w ofercie bo oni mają jakąś ograniczoną liczbę produktów i jak zwrócicie uwagę to na niektórych jest że już wyprzedano. Mimo to oczywiście zdam relacje.:tak:
Monia Bidulko biedna jesteś z tymi alergiami Pawełka. Jak nie trafi się do dobrego lekarza (a o takiego trudno) to g.... człowiek się dowie. Jak czasem słucham klientki i jakie diagnozy im lekarze dermatolodzy stawiają to włosy dęba stają.:no: Nie żebym wszystkie rozumy pozjadała ale oni (nie wszyscy) często eksperymentują na pacjentach i leczą metodą prób i błędów a nuż się uda i pomoże. Ehh Myślę Monia że taki śpiwork byłby dla Pawełka najlepszy, może lepiej rzeczywiście nie ryzykować z wełną.
Marcia Kochana gdzie my nie pójdziemy.:-D Potwierdzę Ci jeszcze dokładnie w poniedziałek bo u mnie to się zmienia jak w klejdoskopie i nie chcę się umawiać a zaraz odwoływać.:sorry2:
HA, zdarzylam :-D
zamowilam wczoraj :-)

Marti, ale swietna cena... nawet z przesylka. :-)

Dziewczyny chcę kupić kojec - jakiś polecacie?? Chce kawadratowy kupic a one sa tylko do 15 kg ale chcyba na dluzsza mete kojec nie bedzie potzrebny...tylko teraz by poskromić jakoś tego raczkującego człeka bo to jedyna alternatywa na bezbolesne upadki:)

Dziewczyny, w Decathlonie są fajne śniegowce dla maluchów za 49zł. Koleżanka kupiła córeczce rozmiar 18/19. Ja na razie kupiłam tylko dla Karolka :)

asset_29313960.jpg

fajne, te Nasze sniegowce sa srednie, na pewno mi w tym nie bedzie chodzil, bo but jest dla Pawelka za ciezki.. mimo ze jak dla mnie jest lekki.

No nic, przynajmniej jest cieply :-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry