reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Skasował mi się post wrrr://

My mamy problem, bo Olek wyrósł nam z kombinezonu, który nam kiedyś pożyczyła bratowa Ł. Fajny coccodrillo, no ale całkiem zamały (rozm. 74). Kupiłam mu też kiedyś kurtkę COOL CLUB rozm. 80 w komisie, bardzo fajna i też wyrósł, nie dopina się pod szyją, gdyby nie było stójki to byłoby ok. a tak to lipa, a dokupiliśmy mu spodnie na szelkach do niej, co za niefart. Butów też nie mamy, bo myślałam, ze w kombinezonie będzie latał, a buty się przy okazji kiedyś dokupi.
No a teraz w sklepach to totalna lipa, nie ma już wyboru ani w kombinezonach, ani w butach. A z butami też nie jest łatwo bo Olek ma wysokie podbicie i większości, to wogóle nie da się mu włożyć. Kombinezony też jak już coś znajdę, to się mu nie dopinają pod szyją, a jak już mu dopnę, to mało się nie udusi.
No i nie wiem już co tu robić.... Na Allegro to znowu boję się w ciemno kupować bez mierzenia... Zresztą też wyboru dużego nie ma, zeby kupić coś fajnego w przystępnej cenie ehhhh....

Dziewczyny, czy znacie jakieś piosenki dla Maluchów? Polskie, i nie te standardowe, klasyczne "natalki", "zielone ogórki" itd. Takie, których może dzieci uczą się w przedszkolu, czy w żłobku? Macie jakieś płytki?

maborka mam :) takie z polskimi rymowankami do przedszkola ale też z takimi poważniejszymi jak Majka Jeżowska czy młoda Natalia Kukulska.

reklama
Do góry