reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

Ipanema, pomysl na prezent dla Mateuszka swietny! Na pewno bedzie przez kilka lat mu sluzyl :tak: No i kolejne urodzinki nalezace do tych udanych :-)

reklama
no i my w końcu po urodzinach!!
było fajnie, w kościele Alka za bardzo nie rozrabiała, chociaż chora to i tak miała siłę chodzić w kółko, prezentów za dużo nie było, a szkoda:-p dostała krzesełko, wielkiego byka na biegunach, słonia fisher price, a dniu urodzin ciuszki i wózek dla lalki, no i jeszcze kasa:-), a za 3 tygodnie znowu imprezka u nas, Wojtka 10 urodziny, ogłosiliśmy, że zbiera kasę na narty, więc wszyscy zadowoleni, że nie muszą kombinować, a my też, bo wydatek nam odejdzie:tak:

ewuś na śmierć zapomniałam sobie przygotować te rzeczy do wybierania, a w trakcie imprezy to już w ogóle głowy do tego nie miałam:-) no nic jeszcze poczekamy trochę, żeby się dowiedzieć kim Alka zostanie;-)

Ja tez zapomniałam o tym zeby pokłasc te rozance kieliszki itd.. zeby Hanka mogła cos wybrac wiec jej losy nie znane na przysżłosc;-):-)

:-Ddziewczyny nic straconego, bo po tym co Pat wybral to wolalabym zapomniec i niewiedziec:tak:
moja Jula wybralam rozaniec mimo ze kazdy krzyczal kasa kasa potem ksiazke tylkiem siadla na kasie (swoja droga zarobila 52 zl bo byly papierowe i monety) a potem sobie poszla.

wniosek madra zakonnica siedziaca na forsie :-D

reklama
Do góry