reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Beti to kochani Ci dziadkowie.Super wyrko i fura;-)
Kathi ja tez nie mam jeszcze bryki i chyba dopiero kupimy jak juz mala sie pojawi bo nie mam go gdzie trzymac
Kathi ja tez nie mam jeszcze bryki i chyba dopiero kupimy jak juz mala sie pojawi bo nie mam go gdzie trzymac

beti1982
III'2008 i IV'2010
Dzięki dziewczyny.
Kathi, Befatka, wózek mieli kupić rodzice po narodzinach, ale jak widać już nie mogli dłużej zwlekać... a może chcieli przyśpieszyć przyjście wnuczki na świat
Kathi, Befatka, wózek mieli kupić rodzice po narodzinach, ale jak widać już nie mogli dłużej zwlekać... a może chcieli przyśpieszyć przyjście wnuczki na świat

skaba1
sierpień'05 marzec'08
beti super łóżeczko i bryczka też niezła:-) kurcze jak się Bartek rodził to też dziadkowie się spisali i dostał wózek i krzesło do karmienia... a teraz coś nikt się nie kwapi.. no wiem, ze mam wiele rzeczy po Bartku, ale czy ta moja córa już skazana na zdzieranie po starszym bracie;-)ja jeszcze moge sporo potrzeb wymyślić:-)
stefanna w efekcie nie kupili mi zbyt wiele (tylko rajstopki i opaske do sukienki, którą kupiłam wczesniej), bo w końcu stwierdziłam, że sama sobie po świętach pojade i wybiorę (musze nabyć kreacje na wesele dla moich dzieciaków).. ale się cieszę, bo kolorystycznie wszystko idealnie pasuje - jak wystroję córcie na święta to się pochwalę:-)
stefanna w efekcie nie kupili mi zbyt wiele (tylko rajstopki i opaske do sukienki, którą kupiłam wczesniej), bo w końcu stwierdziłam, że sama sobie po świętach pojade i wybiorę (musze nabyć kreacje na wesele dla moich dzieciaków).. ale się cieszę, bo kolorystycznie wszystko idealnie pasuje - jak wystroję córcie na święta to się pochwalę:-)
skaba1
sierpień'05 marzec'08
a skoro mowa była o potrzebach to wymyśliłam, ze potrzebuje łóżeczka turystycznego dla niuni, no i zakupiłam takie:
NOWOSC !!! LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI LUXUS RG (329386819) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję, ze przyjdzie przed świetami, bo chciałam go zabrać do rodziców..
NOWOSC !!! LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI LUXUS RG (329386819) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję, ze przyjdzie przed świetami, bo chciałam go zabrać do rodziców..
stefanna
Marcóweczka '08
Skaba1 w takim razie z niecierpliwością czekam na fotki "świątecznej" Marysi :-)
:-)! Jak sama pojedziesz to będziesz miała frajdę i będziesz w szoku ile jest ładnych, letnich rzeczy

!!!
A łóżeczko super!
My też musimy dokupić drugie, bo co najmniej raz w miesiącu wyjeżdżamy na wieś do moich rodziców i będzie nam potrzebne 

!!!

A łóżeczko super!

beti1982
III'2008 i IV'2010
Skaba, bajeranckie to łóżeczko...
ale potrzeba już zaspokojona

reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Skaba - świetne to łózeczko - i w takich stonowanych kolorach