Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz wlasnie poluje na wakacyjne ogrodowe atrakcje i ten jest najfajniejszy ze wszystkich co widzialam dla roczniaczkow. ciekawe czy znajde Banzai u nas 

:-(
Ale cała rodzinka wypytuje o prezenty dla Martynki, więc będziemy zbierać kaskę na roczek, żeby kupić chociaż te najpilniejsze zabawki do ogrodu.
oliwia nawet siadywała na pokrywie i nie pekłabo plastik jest elastyczny;-)zamierzma sie do kupna dmuchanego placu zabaw dla obojga ale to blizej lata (Dzień Dziecka idealna okazja ku temu heheh):-)będzie wtedy więskzy wybór takich rzeczy.No i chciałm zjeżdżalnie im zmajstrowac ale jakos ceny mnie lekko odstraszają - póki co chyba nas jednak nie stać:-(
Ale i tak często bywam u rodziców, a jak będzie ładna pogoda, to będę jeszcze częściej
;-);-) Piaskownicę dziadek zadeklarował się zrobić sam, niestety nie mam projektu, ale wkleję zdjęcia jak będzie gotowa. Będzie z ławeczkami i oczywiście przykrywana, a to przykrycie będzie też dachem piaskownicy, czyli ochroną przed słońcem. Bez sensu to chyba opisałam

ale może zrozumiecie o co mi chodziło... Zjeżdżalnię i basen mam zorganizować we własnym zakresie za kaskę z roczku, więc chętnie podglądam wasze propozycje. Domku niestety nie będzie, bo są zaj...ie drogie i szkoda mi kaski

A wyglądają tak: