reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Nam wczoraj kurier doniósł pościel i wanienkę. Pościel od razu założyłam aby sprawdzić jak się prezentuje... pochwalę się;-)

sliczna - taką własnie sobie wymarzyłam:tak::-):sorry2:ile za nia zapłacilas jesli mozna wiedziec i czy były w komplecie wypełnienia? w ogole co było w komplecie?

Przyszła Mamusia cudo:-):-):-):-) jej jak mnie się te ciemne łóżeczka podobają...mmmm.. i pościel w moich ulubionych (na tą chwilę;-)) kolorach:-):-):-) pieknie!!

niekat- pościel kupiłam na allegro 3-elementową (122zł) i z tej samej serii kupiłam ręczniczek z kapturkiem. Od jednej babki wzięłam 6 rzeczy (taniej na przesyłce, a ona ma sklep). Może wkleję linki co mi przyszło:
!!Pięęękna pościel DREWEX AT 3-el. PROMOCJA!!! (290126676) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE kąpielowe ręcznik z kaptur. Drewex AT (290129983) - Aukcje internetowe Allegro
..Mięciutki PLED kocyk 135x100 duck Nowość (292579983) - Aukcje internetowe Allegro

i prócz tego wzięłam jeszcze 2xprześcieradła i wypełnienie do pościeli :-).
Ale powiem Wam, że kocyk jest taki milusi, że aż miło się wtulić. Mam nadzieję, że moja córcia w tej pościeli będzie spała tak spokojnie jak miś na chmurce:-D

reklama
Do góry