reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Przyszła paczka :-) trochę drobiazgów a ile radości hehe

20140203_140335.jpg
Wanienka , materacyk do kąpieli, dozownik do mleka w proszku (może się kiedyś przyda ;-)), szczoteczka do dziąsełek, spray do noska, osłonki na sutki (przy Kubie nie było bez tego karmienia) , żel do kąpieli, termometr do wody , spray do dezynfekcji powierzchni , podkłady higieniczne , prześcieradło (mega milusie), kocyk (to ten w słoniki) i biustonosz do karmienia taki miękki do szpitala i do spania - mam nadzieję że się sprawdzi bo wygląda bardzo fajnie.

Najgorzej że będę musiała kupić nowy materacyk :confused2: przyniosłam ten po Kubie i jest cały wilgotny i dziwnie pachnie :dry: także jeszcze jeden wydatek.
Jakie macie materacyki??
ten po Kubie był gryczano-kokosowy ale teraz myślę o lateksowym lub piankowym...?

Załączniki

• 20140203_140335.jpg
    20140203_140335.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 130
reklama

Zobacz załącznik 607919
Wanienka , materacyk do kąpieli, dozownik do mleka w proszku (może się kiedyś przyda ;-)), szczoteczka do dziąsełek, spray do noska, osłonki na sutki (przy Kubie nie było bez tego karmienia) , żel do kąpieli, termometr do wody , spray do dezynfekcji powierzchni , podkłady higieniczne , prześcieradło (mega milusie), kocyk (to ten w słoniki) i biustonosz do karmienia taki miękki do szpitala i do spania - mam nadzieję że się sprawdzi bo wygląda bardzo fajnie.

Najgorzej że będę musiała kupić nowy materacyk :confused2: przyniosłam ten po Kubie i jest cały wilgotny i dziwnie pachnie :dry: także jeszcze jeden wydatek.
Jakie macie materacyki??
ten po Kubie był gryczano-kokosowy ale teraz myślę o lateksowym lub piankowym...?

suuuper :) jakie to fajne drobiazgi :)

Zobacz załącznik 607919

Jakie macie materacyki??

super zakupy :)

dwa dni mnie nie było tu tyle zakupów :) przepraszam, że sięnie odniosę do każdej tylko zbiorczo gratuluję wszystkim, wszystkie zakupki są super :D

ancona ja mam dla małej gryczano-kokosowy też :)

a teraz wrzucam foty Lilusiowych zakupów. IMAG0158.jpgIMAG0159.jpgIMAG0160.jpgIMAG0161.jpgIMAG0162.jpgIMAG0163.jpgIMAG0164.jpgIMAG0165.jpgIMAG0166.jpgIMAG0171.jpg

Załączniki

• IMAG0158.jpg
    IMAG0158.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 86
  • IMAG0159.jpg
    IMAG0159.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 80
  • IMAG0160.jpg
    IMAG0160.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 83
  • IMAG0161.jpg
    IMAG0161.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 76
  • IMAG0162.jpg
    IMAG0162.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 74
  • IMAG0163.jpg
    IMAG0163.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 84
  • IMAG0164.jpg
    IMAG0164.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 79
  • IMAG0165.jpg
    IMAG0165.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 90
  • IMAG0166.jpg
    IMAG0166.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 76
  • IMAG0171.jpg
    IMAG0171.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 86
IMAG0167.jpgIMAG0168.jpgIMAG0169.jpgIMAG0170.jpgIMAG0172.jpgdzisiaj dostałam też paczkę z łóżeczkiem ale nie będę rozpakowywać od razu puszczę transportem do norwegii niech mąż składa póki mnie nie ma :p zdjęcia wózeczka wrzucę wieczorem na wątek wózkowy :) kupiłam też zestaw dla mamusi czyli staniki do karmienia i koszulki do spania i szpitala wszystkie w mothercare, polecam bo są super, wygodne, mięciutkie i ładne :) dostałam też już chustę ale zapomniałam zrobić fotkę i już mi się nie chcę :p pokazę z następną partią :p i tak oto nie mając prawie nic w 4 dni kupiłam dla małej już prawie wszystko (zostało parę rzeczy). nie mogę się doczekać jak przyjdą ekopieluchy a to pewnie z tydzień bo z uk..

Załączniki

• IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 100
  • IMAG0168.jpg
    IMAG0168.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 99
  • IMAG0169.jpg
    IMAG0169.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 96
  • IMAG0170.jpg
    IMAG0170.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 96
  • IMAG0172.jpg
    IMAG0172.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 102
Ninka bombowe zakupy! Dosłownie wszystko mi się podoba :-)
Już nie mogę się doczekać maluszka żeby go stroić, karmić, kąpać i wstawać co chwilę w nocy ;-):-D ja chcę juuuż.

A z materacykiem to też nie będę odrazu zamawiać przez necik tylko w środę jadę do gina i może przy okazji udałoby się zahaczyć o jakiś wózkowo - materacykowy sklep żeby z bliska obejrzeć i "pomacać" ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny fajne zakupy :-)
Ancona - ja mam bzika na punkcie materacy i po wielu artykułach i opiniach wydanych przez lekarzy (ortopedzi i alergolodzy) kupuje lateksowe firmy Havea.

reklama
Zobacz załącznik 607947Zobacz załącznik 607948Zobacz załącznik 607949Zobacz załącznik 607950Zobacz załącznik 607951dzisiaj dostałam też paczkę z łóżeczkiem ale nie będę rozpakowywać od razu puszczę transportem do norwegii niech mąż składa póki mnie nie ma :p zdjęcia wózeczka wrzucę wieczorem na wątek wózkowy :) kupiłam też zestaw dla mamusi czyli staniki do karmienia i koszulki do spania i szpitala wszystkie w mothercare, polecam bo są super, wygodne, mięciutkie i ładne :) dostałam też już chustę ale zapomniałam zrobić fotkę i już mi się nie chcę :p pokazę z następną partią :p i tak oto nie mając prawie nic w 4 dni kupiłam dla małej już prawie wszystko (zostało parę rzeczy). nie mogę się doczekać jak przyjdą ekopieluchy a to pewnie z tydzień bo z uk..

ślicznosci :) mam taki sam kombinezonik ten kolorowy :)

co do materaca to kupilam kokos-gryka.

Do góry