Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

np 1wszy msc, 1-3, 3-6 itd albo na kilogramy, i tak jest 4,5 kg poxniej jest "up to 6kg" "up to 9" - i nijak sobie nie moge tego na polskie centymetry przelozyc
A chce zamowic z allegro polspiochy i nie wiem jakie brac, mysle pare sztuk na 62, pare 68 to mi wystarczy do ktorego miesiaca dziecka??

Ty tyle dla 1 dzidzi masz, a ja może połowę z tego dla 2! Tylko ja rzeczywiście sporo w 50 i 56 bo już planowo przyjdą na świat o 3 tyg wcześniej. Muszę teraz zmobilizować mój zespół pomocników do zakupów 62. Też planuje zakupy w Lidlu, już teściowej pozaznaczałam w gazetce co ma kupić;-)
Edysiek - no to mnie zamurowałoTy tyle dla 1 dzidzi masz, a ja może połowę z tego dla 2! Tylko ja rzeczywiście sporo w 50 i 56 bo już planowo przyjdą na świat o 3 tyg wcześniej. Muszę teraz zmobilizować mój zespół pomocników do zakupów 62. Też planuje zakupy w Lidlu, już teściowej pozaznaczałam w gazetce co ma kupić;-)
A rzeczy super, aż mnie kusi moim chłopskim coś różowego kupić, mój M. by chyba padł![]()