reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Madzikm - cudna sukienka taka w moim stylu, a butki rozkoszne. To teraz czekamy na urodzinki :)

reklama
Madzik fajna kiecka. Ja na roczek jednak chcę coś wypasionego, może nie od razu tiule i falbanki (chociaż właśnie starsza chce żeby takie miały - obie jednakowe).
A buciki cudne :tak:

MADZIKM a w jakim sklepie kupiłaś butki?jest w PL taki?

EDYSIEK twoja ANGELA jest jeszcze na etapie falbanek?Moja bratanica ma 10lat i wyśmiała bratową jak ta jej chciała kieckę taką kupić,baa w ogóle jakąś kieckę,także w tym roku na jej komunii moja musi być damą:-D

Ostatnia edycja:
Milenko - buciki są angielskiej firmy start rite shoes. Nie wiem czy są w Polsce. Tutaj też kupiłam je po prostu w sklepie obuwniczym a nie firmowym.

Sukienka bardzo fajna - również mój styl. Ale butki....piękne

Mnie kusi ten pomysł Milenki z sukienkami takimi samymi... podrzucisz link proszę? Znacie jakieś firmy które robią coś takiego? Bo rozczarowana jestem ale na allegro niet...

KATJUSZKA prześle linka ale musisz chyba wysłać o prośbę wstąpienia do grupy żeby móc oglądać wszystko.
Ja na razie odpuściłam pomysł bo moja jeszcze nie chodząca a ja wzięłam się za siebie więc ciuchów nie kupuje żadnych teraz,ale na koniec roku myślę że wrócę do tematu

https://www.facebook.com/groups/szwalnia/

Ostatnia edycja:
Madzik butki świetne!!
Moja przyjaciółka uszyła sobie 3 latce i jej lalce takie same eleganckie czarno białe sukienki... Nie wrzucę zdjęcia z wiadomych powodów ale całkiem fajnie to wyglądało...

Takie skarby udało mi się upolować na allegro

Załączniki

• a1.jpg
    a1.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 50
  • a2.jpg
    a2.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 52
  • a3.jpg
    a3.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 50
  • a4.jpg