Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dobra, już wiem, że dziewczynka, już chyba nie dam rady bez ciuszkowych zakupówI od razu zaczęłam buszować.
Co o tym myślicie?
Cool Club, Komplet dziewczęcy, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Do mnie dzis przyszla wielka paka ze SmykaA w niej lezaczek i ciuszki od moich rodzicow
Cool Club, Bluza chłopięca, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Cool Club, Body chłopięce z długim rękawem, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Zobacz załącznik 597452

Cześć dziewczynki ja w końcu kupiłam pierwszy ciuszek dla Naszej NiuniWstrzymywałam się dość długo bo nie wiedziałam co będzie a potem jak już się dowiedziałam to nie było czasu a teraz jestem na zwolnieniu i w końcu wczoraj się wybrałam do H&M i kupiłam piękny komplecik :-)
Zobacz załącznik 597516
Na razie nic więcej nie kupuję bo mam obiecane ciuszki od sąsiadki 2-ch szwagierek o i szwagier z Anglii obiecał kupić wyprawkę ciuszkową bo podobno tam jest taniej :-) więc wychodzi na to że troszkę tych ciuszków będzie więc jeszcze czekam :-) ale radochę wczoraj miała straszną hihi![]()