reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Do mnie dzis przyszla wielka paka ze Smyka :) A w niej lezaczek i ciuszki od moich rodzicow :) http://www.smyk.com/cool-club-bluza-chlopieca-rozmiar-62,p1075727821,ubranka-dla-dzieci-p

http://www.smyk.com/cool-club-body-...m-rozmiar-62,p1075728361,ubranka-dla-dzieci-p

ImageUploadedByForum BabyBoom1386197588.734968.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386197588.734968.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386197588.734968.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 79
Świetne zakupy dziewczyny. Jouluatto a jakie ten leżaczek ma funkcje? Podoba mi sie bo wiedze na opakowaniu ze takie mini lóżeczko kołyska tez jest.

L-oka lezaczek mozna ustawic w 3 pozycjach, lezacej, pol-lezacej i siedzacej. Moze byc bujaczkiem, stac z zablokowana funkcja bujania lub lekko wibrowac. Mnie ostatecznie do wyboru tego modelu przekonal fakt ze mozna go uzywac od urodzenia (w pozycji na plasko). Ma w zestawie doczepiana karuzele ze swiatelkami i dzwiekiem. Jakby ktoras z Was sie zdecydowala, to donosze, ze obecnie ten lezaczek jest w promocji w Smyku za 280zl, czyli ok 100zl taniej niz normalnie.
Tu jest wszystko opisane dokladnie:
http://www.tinylove.com.pl/index.ph...lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tiny-love-18kg

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ja w końcu kupiłam pierwszy ciuszek dla Naszej Niuni :) Wstrzymywałam się dość długo bo nie wiedziałam co będzie a potem jak już się dowiedziałam to nie było czasu a teraz jestem na zwolnieniu i w końcu wczoraj się wybrałam do H&M i kupiłam piękny komplecik :-)
CAM00230.jpg

Na razie nic więcej nie kupuję bo mam obiecane ciuszki od sąsiadki 2-ch szwagierek o i szwagier z Anglii obiecał kupić wyprawkę ciuszkową bo podobno tam jest taniej :-) więc wychodzi na to że troszkę tych ciuszków będzie więc jeszcze czekam :-) ale radochę wczoraj miała straszną hihi :p

Załączniki

• CAM00230.jpg
    CAM00230.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 84
Cześć dziewczynki ja w końcu kupiłam pierwszy ciuszek dla Naszej Niuni :) Wstrzymywałam się dość długo bo nie wiedziałam co będzie a potem jak już się dowiedziałam to nie było czasu a teraz jestem na zwolnieniu i w końcu wczoraj się wybrałam do H&M i kupiłam piękny komplecik :-)
Zobacz załącznik 597516

Na razie nic więcej nie kupuję bo mam obiecane ciuszki od sąsiadki 2-ch szwagierek o i szwagier z Anglii obiecał kupić wyprawkę ciuszkową bo podobno tam jest taniej :-) więc wychodzi na to że troszkę tych ciuszków będzie więc jeszcze czekam :-) ale radochę wczoraj miała straszną hihi :p

cudne cudeńko :) Ja kocham takie kolory :)
Ile dałaś?

reklama
Jouluatto super ten leżaczek.
Jak dla mnie leżaczek to podstawa i mam zamiar zakupić zaraz jak się dzidzia urodzi. Chyba, że wcześniej jakaś okazja się trafi (możę być używany), będę polować na allegro.

Evelinka śliczny komplecik :tak:

Ja dalej nie wiem komu mam kupować ciuszki :hmm:
Byłam w Tesco i kupiłam na razie body i półśpioszki takie uniwersalne. Na wyprzedaży nic ciekawego nie było, ale ,miałam kupony zniżkowe to skorzystałam.

Do góry