reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Aulija super ciuszki :-)
Ja zawsze rozczulałam się nad takimi maciupkimi ubrankami, a teraz mogę się nimi napawać do woli. Oczywiście zawsze jak jestem w sklepie to muszę popatrzeć :tak:

reklama
My wczoraj przy okazji wizyty w dużym mieście kupowaliśmy prezenty świąteczne, no i Olo też się załapał. I to na jaki... :D Pod wpływem impulsu kupiliśmy mu huśtawkę w Smyku Huśtawka hybrydowa ślimaczek Bright Starts 7177 :: Zabawki Bright Starts :D za 299zł więc chyba była całkiem niezła okazja..? ;-)
To nic, że wybraliśmy się po potrzebne rzeczy dla noworodka... nie kupiliśmy totalnie NIC poza tym "niezbędnym" gadżetem.
Ale fajna jest :) Naszemu pieskowi się podobała :D momentalnie usnęła ;)

auliya ja nadal nie widzę :(

Viltutti super huśtawka, oczywiście niezbędna ;) i co widac spełnia funkcje :D

w końcu opanowałam jako tako aparat więc dziś zasypie was fotkami mojego/Lilusiowego arsenału :p

Viltutti - huśtawka, leżaczek i chyba wiele w jednym a cena chyba niezła jak za taki sprzęt...

ja się wylogowałam i przetestowałam że widzę fotki... mam nadzieję że wy też...

Moi_pas sliczna ta komoda :)

Viltutti hustawka ekstra, sama sie nad nia zastanawialam :)

Ciuszkow niestety nie widze pomimo ponownego zalogowania :(

U nas w tym tygodniu tez zakupowo, po pierwsze kupilam pake slicznych ciuszkow z Allegro, ponad 60 szt w rozmiarach 56/62/68, w tym kombinezon zimowy, za 200zl. Po jednym dziecku i same firmowki. Juz sie nie moge doczekac az przyjda :)

Po drugie zamowilismy wozek! :) Wymarzony, wyczekany i taki jak mial byc :) Do tego z zestawem zimowym gratis. Przyjedzie za 3 tygodnie. Niestety z telefonu nie moge znowu dodac fotki wiec wrzucam link.
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00AED2INU
Zestaw zimowy wyglada tak: http://www.stokke.com/en-us/stroller/stokke-xplory/winter-kit-2013.aspx
Naturalnie to jest raczej bajer niz potrzebny dodatek. Gdyby nie to ze byl gratis to bym sie nawet nad tym nie zastanawiala.

A wczoraj zamowilam prezent gwiazdkowy dla malego. Miala byc mata, ale zachorowalam na te karty kontrastowe ;)
http://www.tublu.pl/zabawki-dla-niemowlat/czarno-biale/mobile-wee-gallery-karuzela-kikkerland.html

Moi_pas sliczna ta komoda :)

Viltutti hustawka ekstra, sama sie nad nia zastanawialam :)

Ciuszkow niestety nie widze pomimo ponownego zalogowania :(

U nas w tym tygodniu tez zakupowo, po pierwsze kupilam pake slicznych ciuszkow z Allegro, ponad 60 szt w rozmiarach 56/62/68, w tym kombinezon zimowy, za 200zl. Po jednym dziecku i same firmowki. Juz sie nie moge doczekac az przyjda :)

Po drugie zamowilismy wozek! :) Wymarzony, wyczekany i taki jak mial byc :) Do tego z zestawem zimowym gratis. Przyjedzie za 3 tygodnie. Niestety z telefonu nie moge znowu dodac fotki wiec wrzucam link.
Stokke Xplory Newborn Stroller in Black Melange:Amazon:Baby
Zestaw zimowy wyglada tak: Stokke® Xplory® Winter Kit Stroller Accessory with Handmuff - Stokke® United States
Naturalnie to jest raczej bajer niz potrzebny dodatek. Gdyby nie to ze byl gratis to bym sie nawet nad tym nie zastanawiala.

A wczoraj zamowilam prezent gwiazdkowy dla malego. Miala byc mata, ale zachorowalam na te karty kontrastowe ;)
Mobile Wee Gallery - karuzela kikkerland - cena: 55.00zł - Czarno-białe / ZABAWKI DLA NIEMOWLĄT :: Tublu.pl sklep mamy, taty i dziecka

Super a kolor wózka jaki?

Z kolorem trzeba bylo isc na kompromis... Ja chcialam bezowy a maz wscieky zielony ;) Stanelo na takim jak na zdjeciu, ogladalismy na zywo i obojgu nam sie spodobal :) W rzeczywistosci jest jasniejszy niz na zdjeciach, cos jak szary, niezbyt ciemny jeans. Z zywszymi akcentami w postaci kocyka czy zabawek wyglada naprawde super :)

reklama
Do góry