Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na zdjęciach całkiem fajnie to wygląda,pościel super kolorki!!Przybornik faktycznie mało zgrabny..zawsze można odsprzedać;-) No ale ten piesiu KOCHANY!!!to jest jakiś terrier??
Anacona swietne zakupy!Ja mam poduszke Poofi dla kobiet w ciazy i jestem z niej bardzo zadowolona, nie dosc ze wygodna, to jeszcze ladna i po 7 miesiacach codziennego uzytkowania nadal wyglada jak nowa
Do karmienia tez planuje kupic poduche tej firmy.
Macie moze jakies doswiadczenia z ich kocykami?

Czyli jednak zdjęcie obok nicka to żywa istotka. Jak ja kocham psy. Liczę na to że przy 2 chłopcach będę miała sojuszników i przekonany M do zakupu jakiegoś słodziaka!!! Niech tylko od ziemi odrosną ;-)Kocyk Poofi kupiłam córeczce kuzyna z okazji narodzinpodobno świetnie się sprawdza, a z tego, co zdążyłam go zmacać, to jest naprawdę przemiły w dotyku.
Ja z kolei ostatnio kupiłam:
otulaczek Motherhood Otulaczek | motherhood.pl
poduszkę-klin Motherhood Poduszka-Klin | motherhood.pl
laktator Lovi Prolactis Laktator elektroniczny Prolactis NOWOŚĆ | Produkty | Lovi.pl
a na wózek zdecydowaliśmy się używany, X-lander XQ 3w1, wygląda jak nówka sztuka
Zobacz załącznik 604757
teraz przymierzam się do zakupu pościeli, choć po tym, jaki numer wyciął nam Antoś i zamienił się w Lenkę, zdecyduję się chyba na jakiś neutralny kolor, np. brzoskwinię![]()

GoGa- ta poduszka klin to na wszelki wypadek jakby się maleństwu ulewało bardzo czy od początku będzie na tym spało?
Goga super wózeczekno i otulaczek.
Co do pościeli- to na twoim miejscu też kupiła bym tą neutralną![]()
Chyba od początku, bo nie słyszałam, żeby spanie na niej miało jakiś negatywny wpływ. Za to ja będę spać spokojniej, bo - nie wiem czemu - strasznie się boję, że dziecku uleje się podczas snu i stanie się jakieś nieszczęście.
gdybym miała pewność, że jednak zostanie Lenka, to najchętniej kupiłabym fioletowąale nie chcę ryzykować, teraz uwierzę dopiero jak zobaczę
![]()