reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Hej

ja łóżeczko tez chcialam Drewexu, ale skoro piszesz ze mało soline to jeszcze sie zastanowie.Myslalam zeby na poczatku - jakis tydzien czy dwa Malucha położyc w tym bujaczku jako kołysce do spania. Nie wiem czy to dobry pomysł i jak ją złoze to dopiero pewnie zadecyduje ostatecznie. Tak czy siak łóżeczko tez kupic musze.

Ja bylam mimochodem w smyku i z uwagi na wyprzedaze kupialm dwa ubranka. Jejku jak ciezko mi bylo powstrzymac sie od zakupu pelnej siaty ubranek :) ponizej zakupy:
Cool Club, Body chłopięce z długim rękawem, Myszka Miki i Przyjaciele, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Cool Club, Komplet, Fisher Price, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

w sklepie sa nizsze ceny niz na www - to jakby ktoras z Was miala ochote nabyc jeszcze ubranka :)

te body cudne :)

A ja z tej calej frustracji mam lozeczko :)
Zupelnie inne niz mialo byc, ale ladne i o wiele porzadniejsze, wloskiej firmy Pali :)
Z szuflada i na kolkach, z opuszczanym bokiem. Upolowane na Allegro za 200zl :) Materac pewnie dokupie nowy, bo jakos tak malo higieniczny wydaje mi sie uzywany. Tak sie prezentuje:
Zobacz załącznik 599415

Super to łóżeczko :)
Bardzo ładne :)

reklama
Jouluatto tak sobie dzisiaj myślałam czy przyszły Ci już karty i karuzela?? Ciekawa jestem jak to się prezentuje?

Madzikm śliczne ubranka! Lubię takie :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny :)

Anacona, przyszly, ale cholerny kurier zostawil awizo, choc bylismy w domu... a wlasciwie to nawet nie zostawil, dzis mi je przyniosl listonosz z data z piatku :/ Jutro pojde jeszcze raz na poczte, bo dzis bylo przede mna 45 osob i sie poddalam...

Madzik jakie fajne:-D takie inne. Ja jakos tez nie moge sie przekonac zeby zaczac kupywac rzeczy typowo dla dziewczynki, moze w lutym jak drugi raz potwierdza plec. Ale dzisiaj kupilismy wozek, juz wybrany byl dawno ale musial nabrac mocy urzedowej ze tak powiem;-) pozniej wstawie zdjecie.

reklama
Ja dopóki dziecko nie pojawi się na świecie i udowodni, że jest dziewczynką zamierzam kupić wszystko neutralne. Nie zniosłabym chłopca w różowym:-D

nie dobijaj mnie- ja zmienię w razie w. całą garderobę :O

Madzik jakie fajne:-D takie inne. Ja jakos tez nie moge sie przekonac zeby zaczac kupywac rzeczy typowo dla dziewczynki, moze w lutym jak drugi raz potwierdza plec. Ale dzisiaj kupilismy wozek, juz wybrany byl dawno ale musial nabrac mocy urzedowej ze tak powiem;-) pozniej wstawie zdjecie.

dawaj fotkę. U mnie 3 stwierdziło dziewczynkę, mam nadzieję, że słusznie :)

Do góry