a ja jak lwica będę bronić graco symbio

Gdyby nie to,że teraz będę potrzebowała podwójnego wózka, nie zamieniłabym symbio na żaden inny. Gondola ma standardowe wymiary , po prostu jest tak zaprojektowana,że nie wydaje się być bardzo duża. Moja córcia, długaśna zresztą jeździła w gondoli do końca 6 miesiąca i pewnie mogłaby dłużej, gdyby nie to,że bardzo juz chciała siedzieć. Wtedy zaczęliśmy używać spacerówki. Co do tego,że jest niezdrowa dla kręgosłupa, ponieważ jest kubełkowa, zgodzę się, ale tylko dla dzieci poniżej 6 miesiąca życia. Ja z racjii problemu z bioderkami mojej lali ( przez pierwsze 3 miesiące miała szelki Pavlica ) byłam co tydzień u rehabilitantki i ortopedy. Wypytałam się o wszystko, łącznie o spacerówkę kubełkową, bo przecież nie wygląd, ale bezpieczeństwo i zdrowie naszych maluszków najważniejsze. Wszyscy mówili zgodnie,że niewskazane jest wożenie dzieci, które jeszcze nie trzymają sztywno główki, bądź nie zaczynają siadać. Oczywiście widziałam gwiazdy z 3-4 miesięcznymi maluchami w takiej spacerówce, powykręcanymi jak paragraf. W głowie mi się to nie mieści. Ale nawet w opisach tych wózków jest dokładnie zaznaczone,że spacerówka jest od 6 miesiąca życia.
Dla mnie tak jak dla a_nki najbardziej li8czą się funkcjonalność, stabilność,wygoda, skrętność, prowadzenie jedną ręką no i wygląd. Już pisałam,że tylko kosz ma ten wózek na minus, bo jest mały, ale nie stanowiło to dla mnie problemu w porównaniu z zaletami wózka.
Oczywiście wózek musi mieć opcję wpinania fotelika do stelaża, dla mnie to mega wygoda i bazę do fotelika, wygoda po raz drugi i oczywiście bezpieczeństwo.
Teraz mnie czeka wybór podwójnego, wklejajcie i opisujcie jak najwięcej!