• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
ja zawsze do torby miałąm takie maty ale nigdy nie uzyłam
na "mieście" zawsze ratowałam się podkłądami jednorazowymi,mniej miejsca mi zajmowały

U mnie w torbie też jest taka mata, ale nie wiem czy nie będę korzystała z jednorazówek, bo jak pisze sawi zajmują mało miejsca. A jednak mimo, że moja torba jest naprawdę spora, to i tak pewnie będzie wszystko upchane do granic możliwości :-D

Dzięki dziewczyny, to muszę ostatecznie wybrać wózek w takim razie i sprawdzić czy w torbie nie będzie takiej maty.

Joani tez sie obawiam,ze jedną torbą przy wózku nie starczy jak sie spakuje na wyjście ;)

Apropo torby to ja dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że jednak będzie potrzebna. Nie wiem czym się kierowaliśmy kupując wózek, że stwierdziliśmy zgodnie z K., że torba jest nam całkowicie zbędna tak więc nie zamówiliśmy i teraz szukam...:dry: Torba proponowana do mojego Mutsy Igo zupełnie mi się nie podoba więc odpada, muszę znaleźć jakąś uniwersalną chyba. :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry