Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas były przeceny ale małych rozmiarów było tylko 2 paczki, w dodatku z różem, wić nie kupiłam ale za to za 7zł wzięłam łapki niedrapki 2 szt. Trzeba co jakiś czas polować, bo każdy chwali bieliznę dla maluchów właśnie z tesco a i cena bardzo ok.
To ja też wrzucę tu część rzeczy :-) uwielbiam białe z beżem i takie też częściowo odziedziczyłam. Teraz tylko kolorki będę brała ;-)
Aparat mam nienaładowany bo widzę, że z fona kolorki nie są tak ładne, ale co tam...
Jak bedzie Hanek to bedzie chodzil w rozowym i to jeszcze nie koniec ciuszkow bo moja siostra ma mi oddac po swojej corci no ale jak pisalam musze miec na kazdy rozmiar plus moi chlopcy bardzo ulewali i do tego mieli nietolerancje na mleko wiec robili duzo kup ktore sie wylewaly z pieluch