Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wrzucam moje upolowane rzeczy, nówka funkiel, z lekkiego milusiego polarku a spodenki khaki ocieplane. W sklepie wydałabym fortunę, a tak naście złociszów :-)
Marciątko ja ciągle szukam torby do wózka.. i najbardziej zwracam uwagę na to żeby miała parę przegródek wszystkie są praktycznie z jedną przegrodą wielką i wsio no i jakaś mała na telefon.. a ja potrzebuję 2 dzieci zapakować do niej
jedną znalazłam jak na razie BABYONO TORBA DO WÓZKA 1117 TERMOOPAKOWANIE WÓZEK (4123518711) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale szukam na upartego jeszcze więc jak coś znajdziesz to proszę daj znać
może inne dziewczyny podpowiecie jeszcze na co uwagę zwracać??
Ja nie pomogę, nie mam pojęcia właściwie w tym wózku co będziemy go kupować już jest torba i jakoś przez myśl mi nie przeszło, żeby szukać innej. Ale może rację...ania mi się ta bardzo podoba i faktycznie wygląda na bardziej praktyczną niż ta przy wózku...chyba muszę to przemyśleć ;P
A tak mnie teraz olśniło, myślicie że zapakuję w taką torbę malucha do szpitala? Bo właściwie nie mam dla niego nic...a przecież w reklamówce rzeczy nie wezmę ;P
no kurcze mnie się tez ta torba podoba i ogólnie wygląda na praktyczną ale czy do szpitala spakujesz malucha to zależy co musisz mieć ze sobą musisz się zorientować co wymaga szpital