Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja sie obawiam ze u nas przerób smoczków będzie jednak większy, teraz zdałam sobie sprawę ze mamy przecież psy...a jak sie coś rzuca na podłogę to wiadomo ze to zabawka i trzeba to natychmiast podnieść i pogryźć
Na pewno tez kupie ten kosz hermetyczny na pieluchy, zbieranie zużytych po całym domu średnio mi sie uśmiecha a z takiego raczej zwierzaki nic nie wygrzebią.
W piątek jedziemy z mężem na większe zakupy do Bydgoszczy, mam nadzieje wózki dokładnie pooglądać i może cos wybierzemy Pewne jest ze sobie trochę tam poszaleje korzystając z okazji ze będę mieć ze sobą tragarza hihi
HEJ DZIEWCZYNY mam do sprzedania śliczne bawełniane bodziaki z długim rękawkiem dla chłopczyka w rozmiarze FIRST SIZE 50/56 firmy .NEXT
CENA ZA SZT 12 ZŁ
ja mam bawełniany szlafrok,tym bardziej że rodzimy we wrzesniu kiedy to cieplusio musi być ;-)
i tak w szpitalu większość czasu leże z dzieciatkiem a szlafrok tylko do toalety zakładałam,albo an odwiedziny rodzinki