reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
My karuzele mamy z fischer pricaa i jesteśmy zadowoleni :) na szczęście chrzestny natusi kupił :)
coś takiego hnyo.jpg nie umiem znaleść linka dlatego zdięcie daje :) Natusi bardzo się podobało jest tam chyba 5 melodyjek pilot i projektor :)

Choco Najlepiej właśnie tak zrobić że jak ktoś nie ma pomysłu a chce coś kupić maleństwu to rzucić pomysł co nam się przyda :) bo później zdarza się tak że ma się kilka takich samych rzeczy.. a na co to komu:)

Załączniki

• hnyo.jpg
    hnyo.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 52
Ania// - super karuzela :-) też miałam się Was pytać o karuzelę na łóżeczko :D a powiedzcie mi z doświadczenia dzieciątko się tym interesuje? warto kupić taką z projektorem?

Aniamm powiem ci że moja Nati od samego początku interesowała sie tym :) świeci się lampka delikatna więc fajnie też maluszka wiać w nocy :) i już maleńkie dziecko widzi to światełko w szczegolności właśnie jak te rybki pływały po suficie :) melodyjki też naprawde fajne i idzie ustawić głośność co też jest fajne :) a rybki Natusia uwielbia do teraz :)

Sonia zgapiłam od Ciebie pomysł :) https://www.youtube.com/watch?v=411up7JGLts

Ostatnia edycja:
Aniamm hehe myślę że nie będziesz żałować :) ale musieliśmy to ściągnąć jak Nati już stała sama i sięgała do samej gory bo była by to połamała :) ale nawet nam się fajnie zasypiało przy tym :)

Sonia fajna ta wasza karuzelka :) praktyczna i na dłuuugooo :)

Ania, no i właśnie ta funkcja przenośna na później mnie przekonała. Karuzele z projektorami to ogólnie bardzo fajna sprawa ale mój mąż zamontował już w pokoiku małego mieniące się ledy więc stwierdziliśmy, że jeśli chodzi o wrażenia wzrokowe to wystarczy w zupełności. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry