Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My karuzele mamy z fischer pricaa i jesteśmy zadowoleni na szczęście chrzestny natusi kupił
coś takiego
nie umiem znaleść linka dlatego zdięcie daje Natusi bardzo się podobało jest tam chyba 5 melodyjek pilot i projektor
Choco Najlepiej właśnie tak zrobić że jak ktoś nie ma pomysłu a chce coś kupić maleństwu to rzucić pomysł co nam się przyda bo później zdarza się tak że ma się kilka takich samych rzeczy.. a na co to komu
Ania// - super karuzela :-) też miałam się Was pytać o karuzelę na łóżeczko a powiedzcie mi z doświadczenia dzieciątko się tym interesuje? warto kupić taką z projektorem?
Aniamm powiem ci że moja Nati od samego początku interesowała sie tym świeci się lampka delikatna więc fajnie też maluszka wiać w nocy i już maleńkie dziecko widzi to światełko w szczegolności właśnie jak te rybki pływały po suficie melodyjki też naprawde fajne i idzie ustawić głośność co też jest fajne a rybki Natusia uwielbia do teraz
Aniamm hehe myślę że nie będziesz żałować ale musieliśmy to ściągnąć jak Nati już stała sama i sięgała do samej gory bo była by to połamała ale nawet nam się fajnie zasypiało przy tym
Sonia fajna ta wasza karuzelka praktyczna i na dłuuugooo
Ania, no i właśnie ta funkcja przenośna na później mnie przekonała. Karuzele z projektorami to ogólnie bardzo fajna sprawa ale mój mąż zamontował już w pokoiku małego mieniące się ledy więc stwierdziliśmy, że jeśli chodzi o wrażenia wzrokowe to wystarczy w zupełności. ;-)