reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Pochwalę sie swoimi zakupkami. Oczywiście z allegro :-)
Skorzystałam z waszej rady i kupowałam m.in u r_p77, thea222,, timur00...
A oto co nabyłam:

pieluchy tetrowe białe 20 szt (10 cieńszych, 10 grubych)
pieluchy flanelowe (6 szt) -takie fajne kolorowe
pływający termometr statek
myjka kapielowa
bezpieczny komplet do paznokci
wkładki laktacyjne 1 op
2 cieńkie kocyki polarowe
patyczki higieniczne dla niemowląt
jednorazowe majtki poporodowe 2 op
podkłady poporodowe 4 op
dozownik do leków
szczotka do włosków + grzebyk
zestaw startowy AVENT
pielucho-ceratki 2 szt
prześcieradło frotte 1 szt
bezpieczna gruszka do noska (zastanawiałam się czy gruszkę czy aspirator, ale na razie jest grucha)
ceratka pod prześcieradło na cały materac 2 szt
skarpetki frotte 2 pary + jedna para skarpetuszek z grzechotką (nie mogłam sie powstrzymać :-) )
figi ciążowe 2 szt
termoopakowanie do butelek 1 szt
podkłady do przewijania 10 szt

I jeszcze bezrękawnik w rozm 68 i śliczna bluzę welurową rozm newborn:

Dziękuję :) Ja się w nim od razu zakochałam, a jak przyszła paczuszka, to M powiedział, ze teraz to dzidzia nie ma wyjścia i musi sie urodzić dziewczynką :)

Capri DUŻE ZAKUPKI ;-) :tak: a bezrekawnik i bluza cudne... uwielbiam takie kolorki dla dziewczynki.... :-)

Ankami ja myślę że ta 80 to wypadnie styczeń luty 2008 i wiosna 2008

A z tym rozmiarem 80 to jest różnie zależy czy to ma być bielizna (body śpiochy pajace ) czy bluzka, spodnie, dres... bielizna najczęściej jest mniejsza niż normalne ciuszki... moja Julka 80 nosiła jak skończyła 6 m-cy rampersy body itp było to lato a spodnie bluzki to jeszcze 74... około roku 86 z ubrań ale bielizne już 92 i tak zostało z bielizną narazie ...

Przyszła moja paczka z bielizną dla malucha firmy EWA polecam bardzo fajna bawełna i kolorki chciałam tylko napisać że jeżeli chodzi o body to wzięłam 56 i 62 i są większe niż innych firm te rozmiary... to tak jakbyście kupowały :-) a ! no i ten agamix100 naprawdę super sprzedawca;-) nawet gratis półśpiochy dorzucił :-)

A ja dostałam dzisiaj przesyłkę z 10 elementowym zestawem pościeli. Jest śliczny!!!!!!!!!!
Także śmiało mogę Wam polecić sprzedawcę mamo-tato z Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przysłali mi kurierem bardzo porządnie zapakowaną pościel, każdy element jest dodatkowo w folii. Wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach z aukcji. Już nie mogę się doczekać, żeby złożyć łóżeczko i założyć ten komplecik :-D

Anna - śliczna ta pościel, Ty chyba wzięłaś tę w kaczuszki? Taki wybór i wszystkie ładne, mojemu Mariuszkowi podobają się te baldachimy i chce, aby Wiktorek też taki miał a ja nie chciałam, ale jak mu zależy to niech się cieszy też sobie kupimy komplecik taki :tak:
Capri fajowe zakupki :-)

Anna, ja też zamówiłam pościel 10-elementową :) Czekam na przesyłkę.

Zastanawiałam się czy na zmianę nie zamówić takiej: POŚCIEL 4el-135X100-BALDACHIM Z SZYFONU-DARLAND (182064742) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się wzór nr 11 (poprawne politycznie kaczki :)), 16, 31, 38...

ale jeszcze pomyślę czy jednak nie poszukać czegoś tańszego. Chciałam miec jedna taką fajną, stąd ta 10-elementowa.

Zebrra, własnie przed chwilą przeglądałam bodziaki tego sprzedającego, bo mailem dostałam info, ze jest wyprzedaż. I zastanawiałam się nad jakością, ale już mam problem z głowy. Po niedzieli zamówię :)

reklama
Zebrra - a co byś z tego poleciła? Zastanawiam się nad rozmiarókwą i ewentualnie czy kupić z długim czy z krótkim rękawem. Rozmiar 62 powinien być już dobry w sierpniu, no nie? To może warto kupić to body z krótkim rękawem? Jak sądzisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry