Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Bardzo dziekuje za rady:-) Tak wiec jutro ruszamy po reszte

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

)
, ale to nie wszystkie zakupy jakie zrobilam ja pojechalam i za jednym razem wszystko kupilam...!! ja musze dokupic laktator ale nie wiem jaki...kupie juz go po urodzeniu!!Ja mam wozek z glowy i fotelik do samochodu..
a jesli chodzi o szczotke to mam z naturalnego wlosia, wcale ze nie prawda naturalne wlosie mozesz sama umyc w szamponie do wlosow dzieciatka, lub plynie - tak jak swoje wlosy !!a ze sztucznego to nie wiem ...jak sie pielegnuje i czysci!!
, tutaj wszystkie przychodnie i szpitale z nich korzystaja wiec wydaja sie wporzadku.
Jesli chodzi o ten zestaw co kupilam jest teraz promocja w babiesrus;

Sama juz niewiem co zrobic:-)
ale jak ja bylam mala, a stara ne jestem
byly tylko zwykle i tak samo ciagnelam cyca jak i te smoczki.

;-) jesli sie sprawdza lub nie sprawdza to wtedy bedziesz wiedziala na 100%
zawsze mozna sprobowac ...
wklej link
teraz juz tylko czekam na Malutka !! pewnie wybiore sie juz po porodzie po zapasy pieluszek
itp.
??Ja tez ogladam zawsze ten programik strasznie go uwielbiam
i mozna sie duzo rzeczy ciekawych dowiedziec
naprawde dziewczyny jak macie TVN STYLE to co sobota godz.10 rano ogladajcie !!

a tego aspiratorka nie wiem jak sie uzywa-nie zrozumialam jak mowili w tvn?:dull: widzialam go na pulkach dzieciecych w marketach
ale nie wiem co i jak gdzie wlozyc itp.? a wy wiecie napiszcie to jaki wkoncu ten smoczek? jaki ma miec ksztalt znajdz pierwszy lepszy na allegro i podaj llink bym zobaczyla jaki Oni proponowali zobaczymy czy mam takie same? ja nie mam tych kulek tylko te splaszczone chyba o ile dobrze pamietam - ale smoczek to nie jest droga sprawa wiec zawsze mozna go kupic!! he he