reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Agacio no to tez nim sie obejrzysz a Franio bedzie pelzal i stawal przy czym sie tylko da - nie do opanowania... !
U nas wlasnie nie ma zadnych papapa, braw, kosi lapci itp... A musi to byc slodziutkie!
A dziewczynki ! - czy pojawia sie juz u Was takie meodyjne gaworzenie - spiewanie??? Zauwazylam, ze Polcia sobie tak 'podspiewywuje' , szczegolnie jak cos mietoli w gebulce. Czytalam kiedys, ze okolo 8 m-ca wystepuje faktycznie takie cus..
Takiego 'indianina' Kamcia - robi o mnie - przytula sie buzka np o dekolt i aaaaaaaa lalallalalal aaaaaaa:-D

Gag - ja uwazam... gorzej z tatusiem... tez mi sie to nie podoba - na pewno jest bardziej nerwowa przez to - mowie Ci drze sie jak opetana - bebenki pekaja!
Stachu tancuje:-D - musicie miec ubaw kochani!

Ostatnia edycja:
reklama
Dla mnie najsłodsze jest jak Franek pokazuje jak sroczka odlatuje do nieba minę ma prze wtedy:-D i paluchami tak fajnie wywija:-D

hmmmmm śpiewanie u nas od dawna ale czy melodyjne? Nie wiem.... :-D I piski u nas królują takie że aż uszy bolą a najfajniej jak piszczymy na zmianę i w międzyczasie Franek rechocze:laugh2:

a moja nie piszczy ..
za to mnie straszy !

normalnie siedzi sobie i za chwile z otwart a buzią zaciąga powietrze z takim dziwnym dźwiękiem jakby sie zatkała takie :"aaaak" i ciagle się zrywam czy się nie zapowietrzyła ... jak nie raz jest przy czkawce jak się na głos czknie..
i ona to potrafi robić od tak na zawołanie i mnie straszy.. je obiad i aaaak i się zaciąga powietrzem :no:
masakra jakaś....

oj spercjalnie specjalnie żbey uwage zwrócić na soebie..
ostatnio włączyliśmy sobie film bo Vi grzecznie wyklejała na papierze naklejki , a Emma siedziała i jadła chrupa , chrup się skończył to dałam herbatnika.. to podczas 1 cherbatnika zrobiła tak z 10 razy
:wściekła/y: a ja sie podrywam za każdym razem i sprawdzam czy się nie dusi..
o ja głupia :-p
a ona.. jak już na nią patrze to wyszczerza te sowje 2 perełki i się cieszy aż jej nózki machają :tak:
i znów to samo..
muszę to ngrac :-p

paulina jeszcze tak nie do końca po całości :-p
ale się stara :-D hehe
a właśnie karolka a jak tam u was z chodzeniem?? robi mała więcej kroczków czy narazie ejszcze nie??
jolek a Igi zaczął się już puszczać ??

Kamcia jeszcze nie. Ale wczoraj bardzo ładnie szedł trzymany za jedną rączkę a drugą co jakiś czas się ściany podtrzymywał.

reklama
Do góry