Wydawało mi się,że tak. Po symptomach wnioskowałam,że owulacja mogła się opóźnić, jednak tak wysokie HCG wskazało na koniec 6 tygodniaWażne, że rośnie. Czekaj spokojnie do wizyty. Czy możliwe jest, że ciąża młodsza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydawało mi się,że tak. Po symptomach wnioskowałam,że owulacja mogła się opóźnić, jednak tak wysokie HCG wskazało na koniec 6 tygodniaWażne, że rośnie. Czekaj spokojnie do wizyty. Czy możliwe jest, że ciąża młodsza?
cześć jak duży był zarodek u mnie 5+5 było ciałko żółte 3mm i zarodek 2mm, ale bez serca. Ginekolog mówi, ze wyglada ok, ze trzeba czekać. Jak było u Ciebie?Ja na pierwszej wizycie byłam dokładnie w 6tc+3d i nawet zarodka nie było widać, sam pęcherzyk i ciałko żółte.
Za to w 8tc był zarodek i serducho.
Nie masz czym się przejmować, ja ani razu nie byłam na becie właśnie po to żeby nie analizować i mamy się dobrze. Dziś 27tc+2d.
U mnie w 6+2 zarodka nie było widać, był tylko pęcherzyk o wielkości 0,65cm.cześć jak duży był zarodek u mnie 5+5 było ciałko żółte 3mm i zarodek 2mm, ale bez serca. Ginekolog mówi, ze wyglada ok, ze trzeba czekać. Jak było u Ciebie?
widzisz mówił że będzie dobrze i nie ma co się stresować chociaż wiadomo teraz ciągle będzie cóż z tyłu glowy gratulujęDziękuję za dobre słowa![]()
Pojawiło się serduszko i nadrobiliśmy trochę z rozmiarem