Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@leeleeth niestety u mnie jak zwykle test negatywny... temperatura dawała nadzieję, ale niestety rzeczywistość nie pozostawia złudzeń.
Zaczyna mnie to nudzić, drażnić. Czuje bezsens wydawanych pieniędzy, jak wszystkie wiemy, sporych pieniędzy na lekarzy, witaminy, zastrzyki itd...
Oj jak ja Cię rozumiem. Dlatego liczę na inseminację...@leeleeth niestety u mnie jak zwykle test negatywny... temperatura dawała nadzieję, ale niestety rzeczywistość nie pozostawia złudzeń.
Zaczyna mnie to nudzić, drażnić. Czuje bezsens wydawanych pieniędzy, jak wszystkie wiemy, sporych pieniędzy na lekarzy, witaminy, zastrzyki itd...
Witaj w klubie.Testu nie robilam @spozniala mi sie dwa dni ,dzis myslalam musze kupic by sprawdzic I sobie przyszla .Lata mi sie nie spozniala@leeleeth niestety u mnie jak zwykle test negatywny... temperatura dawała nadzieję, ale niestety rzeczywistość nie pozostawia złudzeń.
I ja witam w klubie z @Witaj w klubie.Testu nie robilam @spozniala mi sie dwa dni ,dzis myslalam musze kupic by sprawdzic I sobie przyszla .Lata mi sie nie spozniala
Śliczny chłopczyk, jeszcze raz gratuluję.
Ja się próbuję nastroić pozytywnie do inseminacji, która czeka mnie za jakieś 22 - 23 dni. Chociaż i cicha nadzieja jest, że może nie będzie potrzebna, ale nadzieję to ja taką mam od 18 miesięcy![]()