Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo po orgametrilu zamiast @mam trzeci dzień plamienie... chyba nie mam siły. Muszę pogodzić się z tym, że mam 40-lat i jestem za stara na dzieci...
Ja mam 41 lat i mam nadzieje ze mi sie uda gdy powiedzialam lekarzow ze jestem za stara to powiedzial mi ze ma 6 pacjentek co maja po 43 i44 lata z pierszymi dziecmi i to zdrowe ciazeDziewczyny to Wy też w okolicach czterdziestki?
W styczniu skończyłam 40 lat
Uwierzcie mi, że gdyby nie nadzieja, którą zasiała ginka na ostatniej wizycie, rzuciła bym to wszystko w cholerę...![]()
No wkoncu zaczynasz mowic z sensem [emoji12]głowa do góry piers do przodu i trzymam kciuki [emoji110][emoji8]No dobra.
Przepraszam!
Biorę się w garść i kończę marudzenie. Zioła sroki, miovarian, dong i działamy
@ chyba się rozkręca, więc jest nadzieja na następny cykl z clo. Oby na koniec tego okazało się, że czysto, torbieli brak i działamy
Może uproszę w pracy, żeby mnie zwolnili 4 godziny. Pojadę na czczo i jakoś do 12 wytrzymam. Powtórzę badania fsh, lh, estradiol... zobaczymy![]()