Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A ja kochane kobietki starania naturalnie do lipca Po czym chce ivf 2 , czas pokaze
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki [emoji1]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A my trzymamy za CiebieHej. Długo mnie nie było...
Na pocieszenie dla 40:koleżanka z która zaczęłam się starać w tym samym czasie właśnie zaszła...ma 40 skończone. Ja 37...
I cieszę się i jakbym "w mordę dostała.
U nas do diagnozy słabszego nasienia doszedł niedrożny jeden jajowód...prawodopodobnie. Mam to sprawdzić w laparoskopii. Ale po konsultacjach z lekarzem który robi laparo w szpitalu i przy okazji też specjalizuje się w niepłodności obraliśmy inną drogę.
Jestem właśnie po inseminacji. Byłam stymulowana clo żeby pęcherzyki urosły po dobrej stronie. Za pierwszym razem niestety urosło po złej (3 owu pod rząd z prawego jajnika).
Teraz były 2 jajka po drożnej stronie i jedno po złej. Niestety też trochę u M się pogorszyło trochę...
Także nie nastawiam się a raczej nastawiam negatywnie. Iui ma niską skuteczność i rzadko kiedy się udaje za pierwszym razem...decydyjącym czynnikiem powodzenia jest m.in. wiek...
Przede mną najgorsze 2 tygodnie.
Trzymam kciuki za każdą z Was![emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Aniu tylko skąd brać tą wiarę?Ponoć wiara czyni cuda!!! Ale u mnie z tą wiarą podobnie... Może powinnyśmy jednak chociaż trochę wierzyć we własne szanse![]()