Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno mlodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?
Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno młodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?
Z zestawu problemów.i nie oszukujmy się że wiek jest bez znaczenia...Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno mlodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?
No mogą mogą. Koleżanka właśnie zaszła. a ja jeszcze nie choć jestem młodsza....tylko co z tego jak z każdej strony są problemy? mogłabym mieć i 18 i przy tym zestawie by się nie udało...@moniafryz dobrze zrobilas bo może byc roznie a im wczesniej wizyta tym lepiej [emoji12]
Dziewczynki nie poddam się musze wiedziec ze zrobilam wszystko co sie dało inaczej wyrzuty sumienia mnie zjedzą [emoji19]
Do walki dziewczyny nie poddamy się [emoji12][emoji8]!!!
40 też mogą [emoji8][emoji177][emoji4]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom