reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
A ja w ogóle nie mam na nic konkretnego ochoty... Rozmyślam co tu zjeść i nic mi nie podchodzi. Dziwne. Pewnie jak pójdę do sklepu to się okaże, że muszę zjeść pół sklepu :-D

A ja mam takie jedno zboczenie od kilku dni: na kanapce (nieważne z czym) musi leżeć plasterek pomidora!!! Inaczej nie tknę kanapki!!!!!!

Ja też mam wszystko na pomidorowo :-) a dzisiaj znowu musiałam zjeść naleśniki... To się już nudne robi...

Mi śledziki stały się obojętne,lody bakaliowe dalej w łasce no i wczoraj zamorzyła mi się pomidoruwka:-pmmmmmmmmmmmmm
Teraz mam parcie na tosty z serem i keczupem:-D
A i dzisiaj znów robie jabłecznik bo po tamtym nawet okruszka nie ma;))))

Ostatnia edycja:
Ja na razie jem tylko sucharki, albo chlebek z masłem...jak czytam o tych pysznościach to też mam ochotę, ale jak tylko zbliżę się do lodówki - od razu mi przechodzi :)
mam nadzieję że niedługo tak będzie..a potem zjem wszystko naraz :))

A mnie stale albo zgaga łapie, albo odbija się, albo mdli (na szczęście nie wymiotuję i mam nadzieję, że tak zostanie, bo nie wyobrażam sobie tego w pracy....) i w związku z tym już sama nie wiem kiedy i co jeść :/

Ale Poziomki - tym razem mogłabyś sie podzielić!!! Bo znów ślinka mi cieknie i zgaga łapie i chcę tego JABŁECZNIKA!!! ;)

reklama
Do góry