Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj jak zacznie gonić i nie będzie można go spuścić z oka.Ja aktualnie jestem na etapie że non stop chodzę i zbieram zabawki z podłogi lub garnki które mi wywala w kuchni z polek albo robię coś do jedzenia a on mnie trzyma za nogę i się drze.Bedzie dobrze , dzieci strasznie szybko rosna.Ja sie pocieszam tym że jeszcze trochę i mały pójdzie do przedszkola

Nie tylko Ty włączasz YouTube dzieckuKażdy ma czasem dość: monotonia ciągle stanie przy kuchni, czekanie az zje,zabrudzi się nie chce się przebrać, nie chce jeść, ciągle chce na ręce. Kiedy tylko mogę zostawiam Potfora mężowi i wychodzę na zakupy, spacer do koleżanki, kiedy spi czytam książkę mam w nosie naczynia i zmywanie, czasem ogląda piosenki dla dzieci na Youtube i nie wierze ze zadna eko sreko Matka nie wlaczyla czasem dla spokoju, ja zwykle wtedy zjadam swój zapas czekolady, dzwonię też do mamy albo wychodzimy na spacer razem.Sama jestem w tym macierzyństwie no i chodzę do szkoły zaocznie bezpłatnie mimo studiów robie sobie administrację zawsze to wyjście do ludzi mąż musi wtedy być z Synem☺
Buntu 2 latki nie przerabiałam ale za to mam bunt 3 latki. Tupanie nogami, Zosia samosia, nic nie można dotknąć, wszystko jej a jak sprzątać zabawki pffff gdzie tam chodzi i się przewraca. Dotkniesz włosy żeby uczesać mamo nie dotykaj moje włosy i chodzi cały dzień jak mop na głowie, chodzi o pyskuje i co chwilę co to czemu po coE tam dziewczynypoczekajcie na bunt 2-latka se se se se
bicie, plucie, drapanie, to lajtowe rzeczy....
Tylko niech mnie nikt nie przebija juz buntem 3-latka czy nastolatka. Tak wiem, wiem, wiem![]()