reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mam pytanie na temat mozliwosci zajscia w ciaze.

okolo 2 tygodnie temu mialam bliska sytuacje z partnerem gdyż jego penis znajdował sie w wejsciu do pochwu ale nie wszedł do środka i byl suchy lub z preejekulatem, czy jest możliwość ciazy? lub czy jesli penis z preejekulayem przejechał po wejsvku do pochwy jest mozliwosv na ciaze? pytam sie dlatego ze nie mam żadnych objawów narazie ale spoznia mi sie miesiączka.

reklama
okolo 2 tygodnie temu mialam bliska sytuacje z partnerem gdyż jego penis znajdował sie w wejsciu do pochwu ale nie wszedł do środka i byl suchy lub z preejekulatem, czy jest możliwość ciazy? lub czy jesli penis z preejekulayem przejechał po wejsvku do pochwy jest mozliwosv na ciaze? pytam sie dlatego ze nie mam żadnych objawów narazie ale spoznia mi sie miesiączka.
To zrób test 🤷‍♀️

Ale wiesz skąd się biorą dzieci czy trzeba tłumaczyć od początku? 😀
ja rozumiem ze musi dojść do stosunku zeby plemniki sie dostały do pochwy. ale pytam czy wlasnie jest możliwość zeby dostały sie przez yaki sposob i żeby były zdolne zaplodnic? po prostu szukałam odpowiedzi na to w internecie i odpowiedzi sa podzielone.

Dla mnie nie ma możliwości żeby z sytuacji, którą opisujesz była ciąża, ale zrób sobie test dla własnego spokoju. Kosztuje grosze, a będziesz miała odpowiedź.

reklama
Do góry