okolo 2 tygodnie temu mialam bliska sytuacje z partnerem gdyż jego penis znajdował sie w wejsciu do pochwu ale nie wszedł do środka i byl suchy lub z preejekulatem, czy jest możliwość ciazy? lub czy jesli penis z preejekulayem przejechał po wejsvku do pochwy jest mozliwosv na ciaze? pytam sie dlatego ze nie mam żadnych objawów narazie ale spoznia mi sie miesiączka.
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
To zrób testokolo 2 tygodnie temu mialam bliska sytuacje z partnerem gdyż jego penis znajdował sie w wejsciu do pochwu ale nie wszedł do środka i byl suchy lub z preejekulatem, czy jest możliwość ciazy? lub czy jesli penis z preejekulayem przejechał po wejsvku do pochwy jest mozliwosv na ciaze? pytam sie dlatego ze nie mam żadnych objawów narazie ale spoznia mi sie miesiączka.

ale po co mam robić skoro jest możliwość ze przez takie coś nie moge zajsc w ciaze? nie wiesz, nie odpowiadaj.To zrób test![]()
ja rozumiem ze musi dojść do stosunku zeby plemniki sie dostały do pochwy. ale pytam czy wlasnie jest możliwość zeby dostały sie przez yaki sposob i żeby były zdolne zaplodnic? po prostu szukałam odpowiedzi na to w internecie i odpowiedzi sa podzielone.Ale wiesz skąd się biorą dzieci czy trzeba tłumaczyć od początku?![]()
Lady Loka
Fanka BB :)
Skoro uważasz, że nie zajdziesz w ciążę, to po co temat?ale po co mam robić skoro jest możliwość ze przez takie coś nie moge zajsc w ciaze? nie wiesz, nie odpowiadaj.
Skoro uważasz, że możesz zajść - zrób test
To proste.
to mi wystarczylo, serdecznie dziekuje. nie bede musiała sie denerwować.Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne, niż od ocierania broszki Bombelka zrobić.![]()
reklama
dziekujeDla mnie nie ma możliwości żeby z sytuacji, którą opisujesz była ciąża, ale zrób sobie test dla własnego spokoju. Kosztuje grosze, a będziesz miała odpowiedź.

Podziel się: