reklama

Mam ząbek!!!

Gratulujemy nowych zębolków!!!!

U nas chyba górne się niedługo pokażą, bo nie dosć, ze całe dziąsła białe i widać "łopaty" pod nimi, to jeszcze Pszczoła trze po nich wszystkim, co ma pod reka:eek:

Za to dolne jedynki wygladaja, jakby nie do konca jeszcze wyszły:baffled: Jakies takie "przykrótkie" sa:eek: Moja mama mówi, ze albo taka ich "uroda", albo sie na razie zatrzymały i "czekaja" na te z góry. Bo ile dzieci, tyle "sposobów" przechodzenia zabkowania:eek:;-)

reklama
no dzisiaj mi mala walnela i sie rozdarla jak glupia i wieci co zobaczylam biala kreseczke :-D :-D :-D normalnie bym tego w zyciu nie zobaczyla gdyby sie tak nie darla ale sadze ze jeszcze minie sporo czasu zanim cos wyjdzie.

Drogie mamy przyjzycie sie dokladnie chociaz w moim przypadku to prawie nie mozliwe tak sie mala kreci i gryzie od razu :-D

rany dzustta oszalałaś? skąd tyle zębów:-D:-D:-D tempo niesamowite;-)
u nas dwa na dole się bielą i lada dzień na górze będzie ząbek, gratulacje dla wszystkich nowych ząbków!!

rany dzustta oszalałaś? skąd tyle zębów:-D:-D:-D tempo niesamowite;-)
u nas dwa na dole się bielą i lada dzień na górze będzie ząbek, gratulacje dla wszystkich nowych ząbków!!

To nie ja, to mój szkrab oszalał a raczej jej ząbki....bardzo im się śpieszy na drugą stronę:tak::tak:Na szczęście mała dobrze to znosi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry