redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Mamy bezzebniaczkow walcza o nagrode, to moze mamy zeboludkow beda obstawiac, ktore dziecie pierwsze dostanie zeba
moj typ to Jagoda;-)a z chlopców Pat

moj typ to Jagoda;-)a z chlopców Pat

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy bezzebniaczkow walcza o nagrode, to moze mamy zeboludkow beda obstawiac, ktore dziecie pierwsze dostanie zeba
moj typ to Jagoda;-)a z chlopców Pat![]()
Z przykroscia stwierdzam, ze ja sie nie kwalifikuje juz od dwoch tygodni :-) Jagoda juz ma jedynke dolna lewa, a teraz prawa jej sie przebija i przebic od tygodnia nie moze - jest na wierzchu skorka sama przykryta...redaktorka a może bedziemy obstawiać pretendentów do nagrody , tylko juz sie zgubiłam kto jeszcze bezzebny, na pewno Jagoda, Sara, Pat,Julka i kto jeszcze???
Leyna, moze Ci sie wydaje, a moze po prostu taka Piotrusiowa uroda. Nie masz sie co na razie martwic, a w razie jakby co to na kontroli lekarza pediatre swojego spytaj!!a propos ząbków. Piotrusiowi rośnie krzywomam się martwić czy nie? czy on się naprostuje czy taki krzywy zostanie? rośnie tak jakby na ukos
![]()
Z przykroscia stwierdzam, ze ja sie nie kwalifikuje juz od dwoch tygodni :-) Jagoda juz ma jedynke dolna lewa, a teraz prawa jej sie przebija i przebic od tygodnia nie moze - jest na wierzchu skorka sama przykryta...