reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam ząbek!!!

Mamy bezzebniaczkow walcza o nagrode, to moze mamy zeboludkow beda obstawiac, ktore dziecie pierwsze dostanie zeba:confused:

moj typ to Jagoda;-)a z chlopców Pat:tak:

reklama
:-)
gratulujemy zabeczkow..u nas stanelo na razie a co do krzywizny to mnie tez sie wydaje , ze zuzu ma jeden dolny zabek troszke krzywo..nie wydaje mi sie jednak , ze odrazu do dentysty z tym trzeba isc ..poczekajcie na reszte , a potem sie zobaczy:tak:

u nas to jakaś kolejność z kosmosu:baffled: mamy dwie dolne jedynki i jedna górna dwójeczkę , no i dziś wykukałam druga dwójeczke górna, jutro juz powinna być na zewnatrz bo tylko chyba musi sie przez błonke przebić, i dziasełka na jedynkach górnych opuchnięte więc chyba spodziewamy się kolejnych, na szczęscie wyłaza bez większych rewelacji:tak:

redaktorka a może bedziemy obstawiać pretendentów do nagrody , tylko juz sie zgubiłam kto jeszcze bezzebny:zawstydzona/y: , na pewno Jagoda, Sara, Pat,Julka i kto jeszcze???

Mamy bezzebniaczkow walcza o nagrode, to moze mamy zeboludkow beda obstawiac, ktore dziecie pierwsze dostanie zeba:confused:

moj typ to Jagoda;-)a z chlopców Pat:tak:
redaktorka a może bedziemy obstawiać pretendentów do nagrody , tylko juz sie zgubiłam kto jeszcze bezzebny:zawstydzona/y: , na pewno Jagoda, Sara, Pat,Julka i kto jeszcze???
Z przykroscia stwierdzam, ze ja sie nie kwalifikuje juz od dwoch tygodni :-) Jagoda juz ma jedynke dolna lewa, a teraz prawa jej sie przebija i przebic od tygodnia nie moze - jest na wierzchu skorka sama przykryta...

a propos ząbków. Piotrusiowi rośnie krzywo :no: mam się martwić czy nie? czy on się naprostuje czy taki krzywy zostanie? rośnie tak jakby na ukos :baffled:
Leyna, moze Ci sie wydaje, a moze po prostu taka Piotrusiowa uroda. Nie masz sie co na razie martwic, a w razie jakby co to na kontroli lekarza pediatre swojego spytaj!!

Z przykroscia stwierdzam, ze ja sie nie kwalifikuje juz od dwoch tygodni :-) Jagoda juz ma jedynke dolna lewa, a teraz prawa jej sie przebija i przebic od tygodnia nie moze - jest na wierzchu skorka sama przykryta...

ciiiiii......trzeba bylo nie przypominac, ech nagroda byla tuz tuz:cool2:

no to teraz stawiam na goralke ze Szczyrku;-):-)

zebow nie ma Hania i Oliwka, ale nie wiem ktora:confused:

u nas wylazi gorna dwojka, zebow mamy teraz 7 sztuk...a ja sie dziwie, dlaczego nie chce juz memlac papkowatej kaszy.........

Moja Oliwka ma już ząbki od miesiąca, dwa na dole i teraz góra się przebija, na szczęście całkowicie bezboleśnie, więc pewnie o nagrodę walczy Oliwka Frituśka, Hania i Sara :)

reklama
A my sie chwalimy kolejnym zabkiem!! Wczoraj byl krwiak na dziasle i spuchnieta gula, ryk nieziemski i w ogole, nawet nie pozwalala sobie szczoteczki z zelem wlozyc, a jak juz sie udalo, to lekkie dotkniecie ja bolalo, dopiero jak jej ibum dalam to przeszlo, a wieczorem byla juz funfelnowka niesmigana z nowym zabkiem :-D I to malzon szanowny zauwazyl :-D

Do góry