reklama

Mam ząbek!!!

Gratulujemy slicznych nowych zabkow!!

Najswiezszy dzisiejszy Pszczeli bilans uzebieniowy - sztuk 8 -
  • szczeka gorna: 2 jedynki, 2 dwojki
  • szczeka dolna: 2 jedynki, 2 czwórki:szok::szok:
(jak to ktos napisal - po hebrajsku jej wychodza).
A dzisiaj mnie szpetnie i zlosliwie pokasala po rekach:baffled: (dobrze, ze nie po cyckach;-):-p), a jaka radoche przy tym miala:eek: Musze ukrocic ten proceder:tak:

reklama
Witam dziewczeta :-D

Nam dzisiaj w nocy przebila sie gorna lewa dwojka :-D wiec nasze uzebienie wzroslo do szesciu (lub siedmiu...) Mamy 4 jedynki, lewa gorna czworke i lewa gorna dwojke, a byc moze jestesmy tez w posiadaniu prawej gornej czworki.

rany, dziewczyny, co Wy z tymi czwórkami tak macie?:szok:;-)

Piotruś ma "po bożemu", po 4 jedynki i dwójki = 8 zębów

idą jakieś trójki albo czwórki, bo ciągle coś gryzie...

Leyna, ja tam nie wiem, widocznie moje dziecko stalo wkolejce po zeby :-D Ale za to cholernie ciezko sie myje ta czworke, bo malpa pozwala sobie jedynki czyscic, a na tyl szczoteczka jest be :-D

Karoo no domyślam się, że z myciem nie jest łatwo.
ja na czas mycia ząbków śpiewam Piotrusiowi piosenkę "Szczotka, pasta, kubek ciepła woda..." ;-)

Dziewczyny a w samą wodą myjecie zęby, bo mi własnie koleżanka powiedziała że to powinna być woda utleniona :szok::szok::szok: zaskoczyła mnie totalnie bo woda utleniona dla mnie to do przemywania ran ale czytam ulotke a tam "do płukania jamy ustnej"?

reklama
Agacz ja myję na razie wodą przegotowaną, bez dodatków, ale chcę kupić w aptece taką specjalną pastę do zębów dla dzieci, które nie potrafią pluć. Piotrek co prawda pluć potrafi, ale nie tym co trzeba i nie wtedy kiedy się tego oczekuje ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry