Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MM a zarosla Ci dziurka w nosie?? Ja ogolnie jestem fanka takich szlaenstw jak kolczyki ale staram sie umiarkowanie poki co... tzn mam tez 3 w lewym uchu, 1 w prawym i w pepkuchcialabym jeszcze w nosie moze ale sie waham....albo w dolnej wardze tak z boku... mam tez tatuaz na nadgarstku ale marzy mi sie na plecach... prosilam juz meza o sponsoring w ramach prezentu na gwiazdke
![]()

w uszach mialam po kilka dziurek (one jednak nie zarastaja mi tak do konca
) 

pozatym mi sie wszystko szybko nudzi i boje sie ze zrobie cos a pozniej bede zalowac.. albo ze na stare lata taka pomarszczona z tatuazem bede smigac

Za to mam po dwa kolczyki w uszach,kolczyk w pępku i tatuaż na łopatce.Tatuaż zrobiłam razem z przyjaciółką na 25-lecie naszej przyjaźni i nigdy nie żałowałam czasami zapominam że go mam,jest nie duży i w takim miejscu ze jak będe stara mog go zasłonić :-)

nie no jasne-ja nie mówie ze nie sexi, i nie fajne...i wiadomo ze tatuaz robi sie dla siebie...ale....jakos tak dziwnie zobaczyc na plazy czy na basenie kilka osób z podobnym tatuazem w tym samym miejscu...bo nie oszukujmy sie-tak pasuje tylko jakis tribal, czy plątanina kolców, jakis taki tatuaz plemienny...
bardzo duzo dziewczyn ma tatuaz w tym miejscu
Mi sie podoba na karku!! :-) tak ze jak wlosy rozpuszczone to nawet nie widac;-) albo tak na kawalku stopy (od strony zew) do polowy lydki (nie wiem jak to wytlumaczyc
) Albo tez na rece tak jak DODA ma 

;-)