reklama

Mama Egoistka

mowi sie trudno ... nie ma to nie ma moze nadmiar obowiązków i niewystarczajaca pomoc, tak na mnie wpływa. Czasami jest tak, ze nadmiar problemów przytłacza i cięzko ogarnąc wszystko. Pozdrawiam....

reklama
to nie ten wątek ale jednak... Nika ale w ciązy też wszystko widziałas w czarnych barwach, a Twoje postybardzo czesto narzekały... taka natura pesymistyczna z Ciebie??

My dzisiaj z Patrycją mamy dzień leniucha :-D. Leżymy leżymy i nic nie robimy he he :-D. Rano posprzątałam a od 12 tylko leżymy. Zrobiłyśmy sobie ciemno w pokoju, i jak przytulam Patrycję to od razu śpi ;-).

Super temat! To i ja sie przylacze;-)
Wiec ja wczoraj tak bardzo zapragnelam czekolady , ze zjadlam dwie tabliczki:-) i wcale nie zaluje , wrecz przeciwnie.A malemu mimo to nic nie bylo.Wiec dzis pozwolilam sobie na tort z truskawkami:-) male grzeszki a jakie cudowne.
Co do piwa i jakiegos wyjscia do pubu , to bylam trzy tygodnie temu i czulam sie zaj....scie;-) hehe Mezowi zostawilam odciagniete mleko i poszlam...a co niech i oni sie pomecza.Z tym ze jak na zlosc maly spal zamiast mu dokazywac;-) Moj jedyny klopot jesli chodzi o piwo jest taki , ze po nim musze duzo mleka sciagnac i wylac.Ale to i tak jest warte takiego ralaksu:-)

no to ja dzis tez poszalałm kulinarnie-zjadałam tosta z serem i keczupem i 5 truskawek-boze jakie pyszne!!!

i kupiłam sobie lakier do paznokci...co prawda za 2 zł i kolor mega nie moj bo czekoladowy...ale-na wakacje w sam raz!

No brawo dziewczynki:tak:
Ja dzis mialam dosc wolny dzien bo Juli sporo spala (pewnie po szczepieniu i dlatego) wiec zrobilam sobie automasaz oliwka czekoladowa takim przyrzadem do masazu z wypustkami-nogi,tylek,brzuch-zeszlo mi sie ze 30 min :-D

Sara ty to sobie dogadzasz...:-) ja dzisiaj mam dzień z boskim spacerem i koktajlem truskawkowym - już drugi dzień. teraz czekam na kakao... bo malutką czekoladke juz zjadłam;-)

reklama
no to ja dzis tez poszalałm kulinarnie-zjadałam tosta z serem i keczupem i 5 truskawek-boze jakie pyszne!!!

i kupiłam sobie lakier do paznokci...co prawda za 2 zł i kolor mega nie moj bo czekoladowy...ale-na wakacje w sam raz!

a propos lakieru - tak sobie przypomniałam, że po porodzie - jakiś tydzień jak jjuz zaczęłam sie zginać to mega frajde sprawiło mi obcięcie sobie paznokci u stóp...:-) wczesniej niby nie było to jakieś strasznie skomplikowane ale trzeba sie było agimnastykowac a tu prosz, bez brzucha poszło raz dwa i mówię wam, cieszyłam się tak i zrelaksowałam wtedy jakbym tydzien nad morzem była:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry