Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sara kurteczka świetna,mierzyłam ostatnio taki fason ale niestety za dużą mam du......
Eve torebunia boska,ja ostatnio kupiłam turkusowa własnie wszędzie szukam do niej apaszki ale te norki to nic nie mają
Eve ty chyba jeszcze masz buty w podobnym kolorze a ja tylko torebkę,koniecznie własnie chciałam jakąs apaszkę bo cholewcia do niczego mi nie pasuje,ale i tak ja noszę
Eve-trampeczki odjechane,oldschool,emo gora!
Gosia-kamizelka SWIETNA,sam taka chcialam i przymierzalam ale zle na mnie lezala a szkoda
Dzis znow troche szalalysmy z przyjaciolka,niby mialysmy umowic sie na ploty,ploty byly ale bez zakupow sie nie obeszlo bo szaleja wyprzedaze.Kupilam 4 rzeczy-biale okulary przecwisloneczne (no do bialych balerinow i bialej katany no nie?),spodniczke,zwiewna bluzke na lato i szorty/rybaczki takie bardziej eleganckie.Fot dzis na pewno nie bedzie bo musze spadac do nauki na sobotni egzamin (moze nam przeloza z powodu pochowku pary prezydenckiej?) ale kiedys wszystkie zalegle powstawiam.